Nejlonzacskóból táska, virágból textilfesték: itt a Kamay Ko új kollekciója

2021. június 21.
I T ' S F I N E ✸ – azaz minden rendben! Ezt az üzenetet választotta kollekciójának ezután a hosszú, nehéz időszak után a Kamay Ko. „Pozitívan tekintünk a jövőbe, és ezt a termékeinkkel is tükrözni szeretnénk” – mondják.

Az élhető fenntarthatóság, ami a Kamay Ko egyik legfontosabb alapelve, most is hangsúlyosan megjelenik a kollekcióban. Az összes elkészült termék, legyen szó ruháról, nadrágról, kendőről vagy táskáról természetes vagy újrahasznosított anyagból készült, limitált darabszámban. A tervezés során különösen nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a termékeik minden csodás női alakra passzoljanak, illetve hogy jól kombinálhatóak legyenek egymással. Talán az egyik legizgalmasabb fejlesztésük ebben a kollekcióban az újrahasznosított, nejlonzacskókból készített anyag, amiből a táskákat készítik.

resize_kamay_ko_campaign_06

Sziládi Noémi, a Kamay Ko tervezőjének kollekciója két kollaborációval egészült ki, még színesebbé téve az összképet: az egyik kollaboráció Szilágyi Sapival, azaz SAPI-val zajlott, akivel közösen terveztek meg egy különleges kiegészítő ékszerkollekciót, illetve együttműködtek Hajgató Sárával, a Botanika alkotójával, aki 100%-ban természetes eljárásokkal festette meg a kollekció ikonikus kendőit.

resize_kamay_ko_campaign_10

„Az It’s Fine kollekció bemutatására készült kampányban is az élhető fenntarthatóság, a természettel való különleges kapcsolat, színek és emberek összekapcsolódása volt a fókuszban. Ebben óriási segítséget adott Varga Matti fotós, aki a kampányfotókat készítette, illetve ő álmodta meg azt a varázslatos világot, amiben a fotók készültek. Az álomszerű képeken a Paradigma Ariadné épületei láthatóak. A budapesti székhelyű nemzetközi stúdiót Csóka Attila Róbert, Molnár Szabolcs és Smiló Dávid vezeti. A Sándorfalván megvalósult Bivalyos Tanösvény a studió első nagy léptékű munkája. A négy épületből és egy kilátóból álló kompozíció a kortárs magyar táj két eltérő építészeti formanyelvét veszi alapul. Egyszerre idézi meg a regionális építészet karakterjegyeit és a mezőgazdasági folyamatokhoz kapcsolódó műszaki építmények sajátosságait. A különleges helyszín és Matti képi világa tökéletes harmóniába került a kollekció darabjaival” – mesélte a márka képviselője.

resize_kamay_ko_campaign_12

resize_kamay_ko_campaign_04
9 fotó megtekintése

A Kamay Ko It’s fine kollekciója elérhető a www.kamayko.com oldal webshopban, illetve személyesen a SISKO Studióban.

Olvass tovább!