Izgalmas fürdőruhák és csodaszép felsők a Philomén új kollekciójában  

2021. május 27.
A Philomén neve már ismerősen csenghet a tudatos divat rajongóinak. Az óceáni hulladékból újrahasznosított eco fürdőruházati öltözékek mellett 2021-re a márka limitált kiadású felsőruházati, illetve eco-activewear darabokkal debütált. A kollekció kényelmes, önfeledt darabokat tartogat a fenntarthatóság filozófiája mentén.

Az SS21 kollekció a tervező, Csabai Zita személyes élményén alapszik. A tavalyi év ambivalens változásai megerősítésként szolgáltak a természet értékeinek fontosságáról, és arról az útról, amelyet a márka filozófiája eddig is képviselt. A tudatos és optimista életmód jegyében az élet apró örömeire fókuszálva – például a tavaszi napfény melegének pozitív érzésével átitatva – alkotta meg az új darabokat. Az újragondolás és újratöltődés időszaka volt ez Zita számára, de tudván azt, hogy újból kisüt a nap, úgy döntött, hogy a When the Sun Rises nevet viseli az új kollekció. 

A finom esztétika és a nagy fokú kényelem kéz a kézben alkot egységet a Philomén darabjaiban, és párosulva az időtlen és klasszikus fazonú sziluettekkel, olyan öltözékek születtek meg, amelyeket újra és újra viselni szeretnél. A márka előtérbe helyezi a lelassulás folyamatát és a természettel való élő kapcsolatunkat, amely eléréséhez hozzásegítenek a Philomén alkotások. 

A kollekcióban hangsúlyos szerepet kapnak a természetes és bioszövetekből készült felsőruházati darabok is, mint a modál, a len, vagy a selyem. Színekben pedig a fehér-fekete – mint a fény és árnyék kontraszt jelzése – mellett az napos okkersárga megjelenik meg. A kollekció darabjai kizárólag megrendelésre készülnek limitált mennyiségű és deadstock alapanyagból, ezzel biztosítva a tudatos darabszámú gyártási folyamatot a fenntartható jövőért. 

5 fotó megtekintése

Fotó: Dombóvári Judit

Modell: Tóth Eszter

Külön köszönet: Viktória House – Balatonszárszó, TAU Budapest, Németh Franciska Jewelry 

Olvass tovább!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!