Marie Claire Hungary Fashion Awards: Állítsd össze a Marie Claire gardróbját!

2021. október 06.
Megindult a verseny a Marie Claire Hungary Fashion Awards indulói között. A döntést, hogy mely ruhadarabok illenek legjobban a Marie Claire gardróbjába, az olvasóinkra bízzuk!

Három hét áll rendelkezésére olvasóinknak, hogy eldöntsék, melyek a Marie Claire gardróbjának elengedhetetlen darabjai. A háromhetes online szavazás során számos magyar tervező és megannyi nemzetközi márka legjobb őszi–téli darabjai versenyeznek a közönség szavazataiért.

A kategóriaválasztásnál sorra vettük, melyek azok a ruhatípusok, amelyek nem hiányozhatnak egyik nő ruhatárából sem. Összesen 12 főkategóriában, azon belül 18 alkategóriában szavazhattok a kedvencetekre: felsőruházat, alsóruházat, óra, ékszer, cipők, kiegészítők és sok más alkategóriában adhatjátok le a voksotokat.

Számít a véleményed!

A Fashion Awardson az olvasók döntik el, hogy mely ruhadarabok kerülnek ki győztesen a szavazási időszak végén. Szavazz te is, és drukkolj az általad választott termékeknek.

A szavazás menete:

A szavazatodat 2021. október 6. – október 26. között adhatod le az alábbi linken:

https://marieclaire.hu/fashionawards-szavazas/

Egy e-mail-címmel egyszer tudsz szavazni, és egy adott alkategóriában csak egy termékre adhatod le a voksodat.

A szavazás végén feltett kérdésre helyes választ adók között 25 db Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum limitált kiadású (50 ml) női parfümöt sorsolunk ki.

A Marie Claire Hungary Fashion Awards 2021 pályázatunk főtámogatója a Wordline, támogató partnere a BMW.