Nagyon vagány Beatles kollekciót dobott piacra Stella McCartney

2021. november 23.
A Peter Jackson rendezte The Beatles: Get Back című dokumentumfilmhez időzítette Beatles kapszulakollekcióját Stella McCartney, aminek minden egyes darabja elképesztően menő.

Peter Jackson háromrészes filmje a The Beatles utolsó albuma, a Let It Be elkészítését mutatja be, ami több mint 60 órányi, soha nem látott és hallott felvételből áll össze: Paul McCartney-t, John Lennont, George Harrisont és Ringo Starrt láthatják a nézők dalszerzés, szövegírás, próba és bohóckodás közben.

A nagysikerű dokumentumfilm a klímaaktivista Stella McCartney-t is megihlette, aki egy elképesztően vagány, limitált szériás kapszulakollekcióval készült a bemutatóra, amihez ikonikus és kevésbé ismert képeket és grafikákat használt fel. „A film egy különleges, értékes pillanatot örökít meg – epikus – nyilatkozta a tervező. – Azt akartam, hogy a kollekció is egy igazi pillanatnak tűnjön, és hogy megmutassa az én érzelmi, családi kapcsolódásomat, ami ebből a szempontból egy lépéssel túlmutat a »normális« együttműködésen” – tette hozzá Stella McCartney, és azt is elárulta, hogy a tervezés során olyan darabokban gondolkodtak, amik egy Beatles-gyűjtő számára is értékesek lehetnek.

A kollekció valamennyi darabja uniszex, azokat a Stella McCartney boltokban és a Net-a-Porter oldalán lehet megvásárolni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NET-A-PORTER (@netaporter) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NET-A-PORTER (@netaporter) által megosztott bejegyzés

Forrás: Vogue Fotó: Stella McCartney

Olvasd el ezt is!