Így hordd a leggingst télen

2021. november 25.
Csak egy dologra érdemes figyelni, és szuper lesz a szetted.

Hétköznapunk kedvencére, a leggingsre vonatkozóan hoztunk néhány ötletet, mivel, hogyan érdemes viselni 2021 telén. Hisz bővülhet bármennyire a nadrágok szára, a trendekből csak nem kopik ki a cicanaci, ami immár a kötöttől a műbőr anyagúig minden textúrával és mintával hódít.

Egyet azonban ne feledjünk: a leggings továbbra sem nadrág, még akkor sem, ha pantalló. Tudjuk, látjuk mi is, miként párosítják crop topokkal, lenge, betűrt blúzokkal, a kifinomultság és ízlésesség jegyében azonban inkább ne keverjük őket össze a skinny nadrágokkal.

Ehhez egyetlen, roppant egyszerű öltözködési szabályt kell csak betartani: felsőnk érjen addig, hogy takarja a fenekünket.

Elérhetjük egy oversize inggel, hosszú pulóverrel vagy tunika fazonú felsővel, lehetőségünk, mint égen a csillag. Választhatunk belőlük sportosat kapucnival, csavart mintás kötöttet, ropogós fehér vagy épp lezser flanelinget, egy derékhangsúlyos vagy átlapolt tunika pedig szuper alakformáló, ezt ne feledjük.

Ha mégis ragaszkodnánk a rövidre szabott felsőkhöz vagy a csinos kis zsabós blúzunkhoz, van egy elegáns kiskapu, hogy leggingsszel viseljük őket: rétegezzünk. Ingkabáttal, hosszított fazonú blézerrel vagy kardigánnal, de viselhetünk föléjük poncsót, hosszabb mellényt is.

3 fotó megtekintése

Mutatunk mi is néhány tippet rá, milyen felsőkkel érdemes kombinálni a leggingset, de ne feledd, egy alap fekete kedvenchez nagyjából bármi jó a ruhatáradból, ami kellő hosszúságú, hogy ízléses legyen az outfit.

1. Hosszítot fazonú blézer – Zara 22 995 Ft, 2. Párducmintás kardigán – Desigual 69,97 €,  Fekete talppántos leggings – Mango 7995 Ft, 4. Csavart mintás, kötött pulóver – H&M 13 496 Ft, 5. Laza fazonú ing – Mohito 11 995 Ft, 6. Kockás ingruha – Pinko 295 €, Bársonyblézer – Massimo Dutti 49  995 Ft

Street style fotók: Getty Images

Ezt olvastad már?