10 kötött ruha, amibe most azonnal belebújnánk

2021. október 26.
Mit belebújnánk, beleburkolóznánk ezekbe a kötött ruhákba, olyan finom puhának és melegnek tűnnek egytől egyig.

A kötött ruhák megkerülhetetlen alapdarabbá avanzsáltak az elmúlt években, és miért is akarnánk figyelmen kívül hagyni őket, ha egyszer kellemesen melengetnek, kényelmesek, és még jól is néznek ki? Alkalmi ruha ugyan nem válik belőlük, ám a hétköznapokra tökéletes outfitek főszereplői lehetnek, akár elegánsabb, akár sportosabb irányba szeretnénk terelni megjelenésünket.

kötött mini ruha

A legnépszerűbbek egyértelműen a pulóverfazonok, melyek néhol alig lépik túl egy oversize pulcsi hosszát, máshol pedig lezser maxiruhaként domborítanak. Divatosnak mindkettő divatos, ám ha úgy éreznénk, látványunk nem esztétikusabb egy zsák krumpliénál, gyorsan keressünk egy szép övet hozzájuk, segítségével egy csapásra „derekat csinálunk” magunknak.

Zöld maxi kötött ruha

Az őszi–téli szezon valamennyi lábbelije illik hozzájuk, a robosztus bakancsoktól az elegáns magas sarkú csizmákig, ez a variálhatóság pedig szintén csak erősíti, hogy a kötött ruhák megkapják a must have plecsnit tőlünk.

Street style: kötött ruha

Egyre ügyeljünk csak: a kötött ruhánk jó minőségű legyen, inkább áldozzunk rá egy picit többet, és tekintsük divatbefektetésnek, mint hogy pár alkalom után formátlanná, hordhatatlanná nyúljon rajtunk.

Max & Co. 106 650 Ft

Massimo Dutti 29 995 Ft

Reserved 7995 Ft

Karl Lagerfeld 325 €

Answear Lab 17 990 Ft

Mango 15 995 Ft

Hugo Boss

Mango 19 995 Ft

Circus Hotel – Spark Le Monde 79 990 Ft

H&M 9295 Ft

Ezt olvastad már?