Imádják a rajongók a Balenciaga 1300 dolláros tömlőbilincs karkötőjét

2022. január 07.
Szokatlan ékszert dobott piacra a luxus divatház: a pár száz forintos tömlőbilincs prémumváltozatát álmodták meg.

Demna Gvasalia, a Balenciaga kreatív igazgatója bebizonyította, amihez egyszer hozzáér, az biztosan arannyá változik. Legutóbb arany helyett ezüst lett a dolog vége, a siker szempontjából ez mellékes. A luxus divatház a napokban mutatta be ipari ékszerkollekcióját, amiben a főszerepet a tömlőbilincs kapta. Az 1300 dolláros Tool Bracelet karkötő a háztartásban – például a slagokon vagy a mosógép tömlőjén – felfedezhető kellék szinte hű mása, a különbség annyi, hogy a csavar segítségével nem lehet megszorítani a karkötőt. Az ékszert Olaszországban gyártják, alapanyaga 100 százalékban sárgaréz.

Aki ellátogat a Balenciaga hivatalos oldalára, láthatja, a többi ékszerben is ott a csavar. Nagy kedvencünk a hoteles kulcstartó és a biztostűs karkötő.

Természetesen nem a Balenciaga az egyetlen márka, ami indusztriális ékszereket dob piacra, nemrégiben a Cartier anyacsavar ihletésű kollekciójába szeretett bele a világ, de a Maison Margiela, a Tiffany & Co. és a Werkstatt:München is bemutatta a maga ipari kollekcióját.

Forrás: Manofmany Fotó: Balenciaga

Olvasd el ezt is!