Menő Love Parade kampánnyal debütált a Gucci

2022. február 24.
A Gucci divatház legújabb Love Parade kampánya felér egy hollywoodi partival, ahova csak a legmenőbbek kapnak meghívást.

A tavalyi Love Parade giga sikere után újabb látványos kampánnyal jelentkezett a Gucci, amelyet a két legendás fotós, Mert Alas és Marcus Piggot készített a divatház legutolsó kollekciójának bemutatása előtt.

Alessandro Michele, a divatház kreatív igazgatója olyan izgalmas hírességeket nyert meg a feladatra, mint Miley Cyrus, Snoop Dogg, Deug Lun, Beanie Feldstein, és Anne Hathawayjel kéz a kézben tengerpartozó Jared Leto, akik tetőtőltalpig a divatház új, retro-glam kollekciójában mulatnak. Miley Cyrus például fehér bundában és csipkeharisnyában szörfözik, míg Snoop Dogg élénkzöld selyem kosztümben és túlméretezett bársony csokornyakkendőben eszi a tortát.

Retro-glam vízió

A látomásszerű videó láttán, bár nehéz elvonatkoztatni a menő A-listás sztároktól, a csipke, a selyem, a virágminták, a színek és az izgalmas textúrák olykor azért átveszik a főszerepet. Viziójáról Alessandro Michele elmondta, édesanyja a szépség áhitatos imádójává nevelte, az álmodozás számára pedig olyasmi, amiről nem tud lemondani.

Forrás: Vman Fotó: Gucci

Olvasd el ezt is!