Dakota Johnson Gucci kristályszettje egy álom

2021. szeptember 07. |

Ha a vörös szőnyegről van szó, Dakota Johnson soha nem hibázik. A velencei filmfesztiválon is elbűvölő volt.

Bár szakmai berkekben A szürke ötven árnyalata nem aratott osztatlan sikert, Dakota Johnson karrierjét alaposan berúgta a pikáns mozi, az egyik legkeresettebb színésznő lett Hollywoodban, nem igen marad szerep nélkül. A velencei filmfesztiválra a The Lost Daughter című filmje miatt érkezett, Penélope Cruz és Helen Mirren után pedig ő is lélegzetelállítóan festett a vörös szőnyegen.

A nap elején egy letisztult, szűk szabású, fekete, földig érő Gucci nadrágkosztümben, tűsarkú szandálban, egyszerű arany nyakékben köszöntötte a jelenlevőket, később pedig meseszép, kristályokkal kirakott Gucci ruhában vonult végig a vörös szőnyegen. Csillogó ruháján kívül mindenben a visszafogottságot választotta: rózsás sminkje, kiengedett haja, egyszerű szandálja és az ékszerek hiánya tette tökéletessé a 31 éves színésznő összeállítását.

Kattints a képre, és nézd meg a galériát!

Forrás: Pinkvilla Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!

A 75 éves Diane Keaton bevállalta a Gucci-kampányt

A 75 éves Diane Keaton bevállalta a Gucci-kampányt

Diane Keaton az egyik legőszintébb, legüdítőbb, legszerethetőbb híresség, akit mindennek tetejében páratlan stílusérzékkel áldott meg a sors. Nem meglepő, hogy ő lett az új Gucci-kampány egyik arca.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat