Megérkezett az Anna Daubner második fejezete, a The Key

2022. április 27.
Az Anna Daubner márka életében 2022 az első év, amikor a kollekciókon belül bevezetésre kerülnek a chapterek. Az első fejezet a Cake nevet kapta, melynek fő inspirációja a Wes Anderson által írt és rendezett Grand Budapest Hotel című film. A második fejezetet The Keynek keresztelték el, amivel Anna az előző chapter ruháit gondolta tovább.

A legújabb kollekció darabjait viselve átélhetjük azt páratlan élményt, ahogy napról napra többet tudhatunk meg a történetből, és a saját interpretációnk által rajzolódik ki a teljes történet. Ezáltal egy olyan különleges darab tulajdonosai lehetünk, amely örökre meglepetéseket és izgalmakat tartogat majd számunkra.

anna-daubner-fejezet-the-key

A második fejezetben Anna tovább fejtegette a Grand Hotel Budapest színeit, szimbólumait és elemeit, melyeket ismét a printeken keresztül mutat be. A klasszikus kockás abroszra emlékeztető alapon a Grand Hotel legszebb szobáihoz tartozó kulcsok, a recepció telefonja, Mendel’s klasszikus süteménye Anna desszertes dobozával jelenik meg. A sziluettek között találunk régi kedvenc visszatérőket, mint a Niagara-fazonú Madame D. ruha vagy a koktélos kollekcióból jól ismert, vintage szabású Budapest jumpsuit. Mint mindig, most is bekerült a repertoárba egy limitált anyagból készült darab, mely jacquard anyagával, lila virágaival és kristálygombjaival igazán változatossá teszi a kollekciót. A darabok legnagyobb része viszkózból készült, mely tökéletes, kényelmes viselet lesz a tavaszi szezonra.

20 fotó megtekintése

Fotó: Sutus Fanni, Modell: Hanga @elevenmodelsbudapest, Smink: Leányfalvi Vanda, Haj: Márkus Eszter

Olvass tovább!