Így illeszd be a pucérruhák divatját az életedbe

2023. január 16.
A vörös szőnyeges események kedvence, a pucérruha a valóságban is működhet.

Az elmúlt években a vörös szőnyeges eseményeken alapdarabokká váltak a pucérruhák, Lily Jamestől Zendayán át a Kardashian család nőtagjaiig már mindenkit láthattunk áttetsző ruhákban.

A pucérruhák látványát ráadásul gyakran fokozzák trükkös kivágásokkal, sliccelésekkel, nem ritka a ragyogó kelme, a gyöngyök, strasszok csillogása sem. Hiába, valamivel ki kell tűnni a médiazajból, ezek az estélyik pedig tökéletesen alkalmasak rá nemcsak a vakuk fényében, de a közösségimédia-oldalakon is.

2023 a pucérruhák éve

Bár a vörös szőnyeg egy egészen más világ létezését jelöli, mégis, ha megnézzük a divattrendeket, látni fogjuk, az áttetsző anyagok, muszlinok, csipkék, tüllök meghatározó vonalat képviselnek. Más kérdés, hogy egy olyan, a képzeletnek nem sok feladatot hagyó ruha, mint amilyenben mondjuk Rita Orát láthattuk a Golden Globe-on, vagy amilyet Megan Fox egy random bulira felvesz, miként működne a valóságban, ahol nem áll rendelkezésünkre egy komplett stylistcsapat, és az sem garantálható, hogy a fények mindig a legjobb szögből esnek ránk.

Hírességek pucérruhában

Megan Fox pucérruhában
3 fotó megtekintése

Pucérruhát viselni óriási magabiztosságot és bátorságot igényel – no meg tökéletes alsóneműt. Vagy, és itt jön képbe a realitás, olyan értelmezést, amely mentén szabadon flörtölhetünk bőrünk pőreségével, ám nem idézzük meg egy MTV EMA-díjátadó stílusvilágát.

Hogy mennyire vállalod be egy áttetsző ruha kihívó jellegét, csak és kizárólag rajtad áll. Ám ha a full glamből egy picit visszavennél, jó megoldás, ha

  • a ruha alá egy pazar bodyt viselsz, mely stílusában, színében illik a ruhához, és azzal, hogy átsejlik, csak hozzáad az összképhez, miközben a pőreséget csökkenti.

Norma Kamali – net-a-porter 215 €

HUGO – Zalando 35 990 Ft

Mango 59 995 Ft

Baum und Pferdgarten – Spark Le Monde 79 990 Ft

  • számos ruhát eleve úgy készítenek el, hogy valamilyen alsóruhát, alsószoknyát tartalmaz a dizájn. Egy bálba, buliba ezek jóval elegánsabb választások.

Mango 19 995 Ft

Patrizia Pepe – answear.hu 156 990 Ft

  • az alkalmi ruhák közt nem egy fazont készítenek tüll vagy más anyagból készült rátéttel, amelyek olybá tűnnek, mintha egy koktélruhát turbóztak volna fel. Fiatalos, üde stílusuk szexi, tobzódhatunk az áttetsző anyagokban, villantani bennük azonban nem fogunk.

Mohito 12 995 Ft

Twinset 297 €