Az egész internet kiborult Rita Ora bizarr cipőjén

2023. február 01.
Azt már eddig is tudtuk, hogy Rita Ora nem riad vissza a bevállalós outfitektől, legújabb cipőválasztása azonban sokak szerint orbitális divatbaki lett.
rita-ora

Rita Ora köztudottan nagy rajongója a divatnak és imádja az izgalmas, akár extrém outfiteket. Elkápráztatott már minket merész, latex pucérruhájával, nemrégiben kékre fagyott szájával sokkolt a párizsi divathéten, de olyan is előfordult már, hogy egy szál mellbimbótapaszban bulizott.

Most egy egyébként egészen visszafogottnak mondható szettben jelent meg a fotósok előtt New York utcáin, a cipője azonban mindenkinek szemet szúrt – és nem a jó értelemben. Rita Ora egy kivágott Miu Miu bőrcsizmát viselt, ami leginkább egy hagyományos hosszú szárú csizma és egy tűsarkú tangapapucs szerelemgyerekére hajaz.

rita-ora-csunya-cipo-miumiu

A netezők szerint egyértelműen óriási divatbakinak számít a „ronda cipő”, ráadásul sokan hangsúlyozták, hogy a szokatlanul fagyos New York-i télben kifejezetten észszerűtlen választás. Rita Ora ezen kívül egy fehér rövid ingruhát és egy egyszerű, hosszított kötött felsőt viselt, ami szintén nem igazán felelt meg az évszak időjárási körülményeinek. A szettet laza, kiengedett göndör hajjal és klasszikus sminkkel párosította, de sokak szerint még kifogástalan felsőteste sem képes elvonni a figyelmet a lábairól.

rita-ora-csunya-cipo-miumiu

rita-ora-csunya-cipo-miumiu

Forrás: Popsguar Fotó: Getty Images