Rita Ora kékre fagyott szájjal érkezett a Paris Fashion Weekre

2023. január 27.
Rita Ora nem riad vissza az extravagáns outfitektől, most azonban szokatlan sminkjével – egészen pontosan rúzsválasztásával – keltett feltűnést.
Rita Ora új szintre emelte a pucérruhát a Golden Globe előbuliján

Nemrégiben látványos pucérruhájával és mellbimbótapaszával sokkolt, most sminkjével keltett feltűnést Rita Ora. Az énekesnő a Paris Fashion Weekre választott extravagáns lookot: egyébként visszafogott arc- és szemsminkjéhez egy meglehetősen szokatlan szürkéskék rúzst kent fel. A végeredmény sokak szerint úgy néz ki, mintha Rita Ora túl sok időt töltött volna a hidegben, és ajakai teljesen elkékültek volna.

rita-ora-paris-fashion-week-kek-szaj

A látványos sminket passzoló, szürkéskék szettel párosította az énekesnő, ami finoman egyensúlyozta a szájhangsúlyos lookot. Látványos fülbevalója és ezüstszínű táskája mellé kibontott, laza frizurát választott, enyhén vizes hatással megspékelve. Rita Ora egyébként a Fendi bemutatóját nézte ebben a különleges, fagyos hatású outfitben.

rita-ora-paris-fashion-week-kek-szaj rita-ora-paris-fashion-week-kek-szaj

Tény, hogy a szettje nagyon kifinomult és konzisztens volt, de nem mindenkinek jött be Rita Ora jégkirálynő-megjelenése. Persze azt is tudjuk, hogy a legtöbb sztár szeret meghökkentő, látványos szettekben megjelenni az illusztris divatheteken – ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Doja Cat nemrégiben vörös strasszokkal kirakott fejjel érkezett meg az egyik show-ra.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images