Mutatjuk az idei BAFTA-díjátadó leggyönyörűbb ruháit

2023. február 20.
Szemkápráztatóan drámai lookok és időtlen elegancia: mutatjuk, milyen ruhákban vonultak a sztárok az idei BAFTA-díjátadón!

Idén 76. alkalommal rendezték meg a BAFTA-t, vagyis a British Academy Film Awards díjátadóját. A „brit Oscar” vörös szőnyegén természetesen felvonult a helyi filmgyártás krémje – alkalomhoz illően pazar ruhákban. Látványos és meghökkentő és persze lélegzetelállítóan szép ruhákban idén sem volt hiány, mi össze is gyűjtöttük személyes kedvenceinket!

Michelle Yeoh 

A folyamatosan díjakat bezsebelő Minden, mindenhol, mindenkor sztárja elegáns, krémszínű kosztümben jelent meg és egy arany tűsarkúval, illetve látványos statement ékszerekkel fokozta ragyogását

Sheila Atim

A színésznő elképesztően festett fényes, ezüst estélyi ruhájában, amit hosszú, elegáns kesztyűvel és egy nagyon látványos nyakékkel kombinált.

Florence Pugh

Florence Pugh tüzes, flamenco ruhát idéző estélyiét imádja az internet! A színésznőre jellemzően nőies, mégis izgalmas és kortárs darab.

Rosie Huntington-Whiteley

A szőke bombázó igazi végzet asszonya szettben jelent meg a BAFTA-n. Bugyivillantós, kivágott szoknyája és feszes bodyja a BDSM-kultúra esztétikáját idézi, szorosan hátrafogott haja és tökéletes sminkje pedig letisztult eleganciát kölcsönöz a looknak.

Anya Taylor-Joy

Igazi drámai szettel örvendeztette meg a közönséget Anya Taylor-Joy. A Vezércsel és a Menü sztárjának látványos, izgalmas volumenekkel játszó metálszettje egyértelműen a BAFTA egyik fénypontja volt!

Gemma Chan

A színésznő egyszerű félvállas,, fekete-fehér ruhával hangsúlyozta időtlen szépségét – szerintünk tökéletes választás, ráadásul nagyon passzol hozzá!

Forrás: People, Fotó: Getty Images