5 sztárpár, amelyek kapcsolatát egyszerűen gyűlölték a rajongók

2023. január 03.
A Jelena-rajongók például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe.

Justin Bieber és Hailey Baldwin

Justin Bieber és Hailey Bieber

Hiába házasok már évek óta, Justin Bieber és Hailey Baldwin kapcsolatát a hard-core Jelena-fanok a mai napig nem tudták elfogadni, nem tetszésüknek ráadásul minden adandó alkalommal hangot is adnak. Tavaly a Met-gálán egy kisebb botrányt is csaptak, amikor is Hailey és Justin bevonulásakor torkuk szakadtából kezdték Selena Gomez nevét kántálni. Selena egyébként már többször is kérte a rajongóit, hogy álljanak le a Bieber házaspár zaklatásával, és azt is elmesélte, hogy annak idején mennyire toxikus volt Justinnal a kapcsolata – ám a rajongókat mindez továbbra sem hatja meg.

Brad Pitt és Angelina Jolie

Angelina Jolie és Brad Pitt

A 2000-es évek elején Brad Pitt és Jennifer Aniston volt Hollywood első számú álompárja – nem meglepő hát, hogy a szakításukat a rajongók a mai napig képtelen voltak feldolgozni. Bár a színész volt, aki félrelépett és elhagyta a feleségét, a fanok minden haragjukat Angelina Jolie-ra zúdították. Ő volt a „másik nő”, akit Jennifer Aniston rajongói egy emberként kezdtek el gyűlölni. Titokban mindannyian abban reménykedtek, hogy Brad Pitt egyszer majd magához tér, otthagyja Angie-t, és újrakezdi Jennifer Anistonnal. Ez persze sosem történt meg, még azután sem, hogy Brangelináék elváltak. A fanok a mai napig várják a nagy egymásra találást.

Ariana Grande és Pete Davidson

ariana-grande-pete-davidson

Ariana Grande és Pete Davidson viharos szerelmétől sem voltak elájulva a fanok – kezdetben főleg azért, mert szerintük az énekesnő túl gyorsan továbblépett a Mac Millerrel való szakításán. Mac Miller tragikus öngyilkossága aztán egy újabb löketet adott a gyűlölködőknek, ami miatt a páros egy ideig távol is tartotta magát a közösségi médiától. Ariana Grande és Pete Davidson végül csak fél évig voltak együtt, de az énekesnő rajongótábora még a szakításuk után sem szállt le a komikusról. Annyira eldurvult a helyzet, hogy végül Ariana Grande menedzserének, Scooter Braunnak kellett közbe lépnie, és nyilvánosan megvédenie Pete Davidsont.

Timothée Chalamet és Eiza González

timothee-chalamet-es-eiza-gonzalez_v

Timothée Chalamet rajongói is elég megszállottak, már ha kedvencük szerelmi életéről van szó. Már az is durván megviselte a fanokat, amikor tavaly az álompár, Lily-Rose Depp és Timothée Chalamet szakítottak, de akkor borultak csak ki igazán, amikor kiszivárgott néhány lesifotó, amelyeken a színész egy másik nőt csókolgat. Ez a másik nő volt a hat évvel idősebb Eiza González. A rajongók nem bírták elviselni a tényt, hogy a színész túltette magát exbarátnőjén, és hogy egy „idősebb nő” mellett vigasztalódik. A fanok legnagyobb örömére a kapcsolatuk végül nem tartott sokáig, néhány hónap után külön is váltak.

Florence Pugh és Zach Braff

Florence Pugh és Zach Braff

Florence Pugh és szintén színész pasija, Zach Braff már több mint egy éve egy párt alkottak, mikor a színésznő a Kisasszonyok című filmmel meghódította az egész világot. Ekkor került a párkapcsolata is a rajongók érdeklődésének középpontjába. Mikor a fanok megtudták, hogy Zach Braff 21 évvel idősebb nála, durva hadjáratot indítottak a páros ellen. A gyűlölködők szerint a színésznőnek saját korabeli barátot kellene találnia, mert mint mondták, Zack Braff biztosan csak kihasználja. Florence Pugh azonban nem hagyta annyiban a dolgot, az elmúlt években többször is kiállt párja mellett és felszólalt a zaklatóival szemben. „Huszonnégy vagyok, nem kell megmondani, hogy kit szeressek és kit ne. Én például soha nem mondanám meg másoknak, hogy ők kit tudnak szeretni. Semmi köze ehhez senkinek” – mondta egy interjúban. A rajongók legnagyobb örömére a két színész útjai idén év elején különváltak.

Forrás: Women’s Health Fotó: Getty Images

Olvass tovább!