Katalin hercegné megjelenését durván leszólta a szakértő

2023. július 26.
Katalin hercegné hozzáállása "kevéssé örömteli" Kamilla királynőhöz képest a szakértő szerint.
Katalin hercegné

Katalin  hercegné megjelenése nem mindig nyeri el a Vogue egykori főszerkesztőjének, a 79 éves Suzy Menkesnek tetszését. A néhai II. Erzsébet királynő által lovagi címmel kitüntetett divatszakértő legutóbbi, Creative Conversations nevű podcastjában arról beszélt, hogy Katalin hozzáállása az ékszerekhez „csalódást keltő”. Menkes így folytatta: „… olyan benyomása van az embernek, mintha csak akkor venne fel ékszereket a hercegné, ha nagyon muszáj. Úgy tudom elképzelni, hogy ott van azokban a gyönyörű ruhákban, és a kulisszák mögött megkérdezi, hogy tényleg viselnie kell-e az ékszereket. Nem úgy tűnik, mint aki imádja a drágaköveket és örülne neki, hogy hordhatja őket. Vele ellentétben Kamilla királynén látszik az öröm, amikor felvehet egy-egy különleges darabot.”

A szakértő hozzátette, hogy valószínűleg a rangsor alapján eleve a királyné választhat először, Katalin pedig a jelek szerint nem tülekedik mögötte a második választás lehetőségéért. Lehet valami abban, amit a szakértő mond, ugyanis Katalin ritkán látható látványosabb ékszerekben, és akkor is főként azokban, amiket a néhai Diana hercegné viselt. A legutóbbi BAFTA-díjátadón például egy kb. 8000 Ft-os ZARA fülbevalóban jelent meg.

Katalin hercegné ZARA fülbevalóban egy díjátadón

Katalin hercegné ZARA fülbevalóban egy díjátadón

A szakértő szerint az ékszerek hanyagolásának Katalin részéről az lehet az oka, hogy sok drágakő kifogásolható körülmények között került a brit korona tulajdonába, utalva ezzel arra, hogy a britek előszeretettel vették el a gyarmatok, mint például India drágaköveit, ami miatt nem szerencsés ezekben pózolni.

Forrás: dailymail.co.uk    Fotó: Getty Images