Ezek a legjobb cipők bő szárú nadrághoz

2023. augusztus 03.
A kapszulagardrób kötelező alapeleme a bő szárú nadrág, ami nemcsak kényelmes, de rengeteg kiegészítővel kombinálható. Mutatjuk a nadrághoz illő lábbeliket.

Nyáron az egyik legpraktikusabb ruhadarab a bő szárú nadrág, ami azon túl, hogy kényelmes és lenge viselet, elképesztően stílusos, és remekül kombinálható a gardrób megannyi kiegészítőjével és cipőjével. Mutatjuk, mely lábbelikkel mutat a legjobban!

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

5 fotó megtekintése

Flip-floppal

Míg a tél a rétegekről, a nyár a szellősségről szól. A bő szárú nadrág és a flip-flop papucs páros ennek megtestesítője.

Michael Kors flip-flop
Diesel flip-flop
Oysho flip-flop
Bassano flip-flop

Balerinával

Bár a balerina egy időre lekerült a kedvencek listájáról, két éve újra egyre többen választják, hiszen sokoldalúságával nehéz felvenni a versenyt. Jól passzol a farmerekhez, a hosszú szoknyákhoz és a bő szárú nadrágokhoz is.

Vagabond bőr balerina
MAJSA bőr balerina
Answear Lab velúr balerina X limited collection SISTERHOOD
Bimba y Lola balerina

Sneakerrel

Legyen az bőr, vászon vagy épp újrahasznosított matéria, a sportcipő mindig jó választás, bő szárú nadrághoz pedig pláne.

Adidas Samba sneaker
ECCO bőr sneaker
Chuck Taylor All Star Lift Platform DIY Beads

Lapos szandállal

Aki nem szereti a flip-flop műfaját, lapos szandállal is párosíthatja a bő szárú nadrágot, ami azért is jó választás, mert szinte bármilyen helyzetben jól működik, legyen az iroda, rendezvény vagy egy vacsora.

The Row szatén szandál
Massimo Dutti szandál
Marks & Spencer lapos szandál

Papuccsal

A listáról természetesen nem hiányozhat az elegáns papucs, ami egyszerre lezser és sikkes.

Forrás: Marie Claire Hollandia Fotók: Getty Images