Ezért az egyszerű fehér sneakerért őrülnek meg a hírességek

2022. július 22.
Katalin hercegné, Katie Holmes, Rachel Weisz és még sorolhatnánk. Egy minimalista francia tornacipőért rajong a fél sztárvilág.

Nincs jobb választás a rohanós napokra egy kényelmes tornacipőnél – tudják ezt jól a legnagyobb sztárok is, akik a vörös szőnyegen kívül ugyanolyan szívesen hordanak egyszerű, komfortos cipőket, mint mi, földi halandók. Na jó, persze a hírességek esetében még a tornacipők sem feltétlenül hétköznapiak: az utóbbi években például egy francia luxusmárka, a Veja minimalista sneakere lett a legfelkapottabb a sztárok között. Színészek, szupermodellek, de még a királyi család tagjai is rendszeresen mutatkoznak a Veja tornacipőiben. A francia lábbeli 130 és 150 dollár között kapható, de ha szerencsés vagy, kiárusítás esetén egy párhoz akár 100 dollár alatt is hozzá lehet jutni.

Inspiráció gyanánt mutatunk is néhány hírességet, akik az utóbbi években e mellett az egyszerű sneaker mellett tették le a voksukat.

Katalin hercegné

katalin-hercegne

Ha kell, Katalin hercegné is tud laza lenni – és milyen jól áll neki ez a stílus! A rózsaszín blézeréhez és bokavillantós farmerjához tökéletesen illett a letisztult fehér tornacipő.

Katie Holmes

katie-holmes

Katie Holmest még tavaly nyáron kapták lencsevégre New York utcáin sétálva ebben a szuper lezser szerelésben. A fehér tornacipőjéhez ő egy bő szárú farmert és egy fehér topot választott.

Rachel Weisz

Rachel-Weisz

Rachel Weisz egy színesebb darab mellett tette le a voksát. A színésznő a Dead Ringers című új filmjének forgatási szünetében bújt ebbe a kényelmes szettbe.

Joanne Froggatt

Joanne Froggatt

A híres tornacipő nemcsak az Egyesült Államokban hódít, hanem Angliában is. Joanne Froggattnak, a Downton Abbey című sorozat színésznőjének is remekül állt.

Nina Agdal

Nina-Agdal

Amikor szupermodelleket emlegettünk, többek között Nina Agdalra gondoltunk, akin természetesen minden tökéletesen áll.

Lily Cole

lily-cole

Oké, a szintén modell Lily Cole kicsit kilóg a sorból, hiszen ő egy limitált kiadású, narancssárga, dinoszauruszos Veja tornacipőt villantott a lábán. Ami a smaragzöld kabátjához nagyon is illet.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!