Ezek voltak Ördög Nóra legkáprázatosabb ruhái

2023. november 21.
A napokban ért véget az Ázsia Expressz aktuális évada. A nézők viszont nemcsak nagy sikerű műsort, hanem a műsorvezető szettjeit is imádták.
Ördög Nóra

Ismét lezárult egy éra, Tóth Dávid és Kucsera Gábor győzelmével lezárult a TV2 csatornán futó Ázsia Expressz negyedik évada. Egy-egy ilyen reality forgatása akár hetekig is eltarthat, így nem meglepő, hogy a készítőknek és a szereplőknek is a szívéhez nő az izgalmas műsor.

„Véget ért az Ázsia Expressz… De felőlem holnap reggel indulhatnánk is újra… a fantasztikus HOST TEAM! Köszönöm Nektek, hogy a családom helyett is a családom vagytok, amikor @palnanasi és a gyerekek nem lehetnek velem.❤️ Nem kívánhatnék szuperebb kollégákat!” – búcsúzott az Ázsia Expressz negyedik évadától az utolsó adás után a műsorvezető, Ördög Nóra.

Az Ázsia Expressz már a szereplők és történet miatt is nagy népszerűségnek örvend, idén viszont a műsorban zajló eseményeken kívül más is lekötötte a nézők figyelmét. Ugyanis, ahogy azt már megszokhattuk, a közönség szebbnél szebb összeállításokban láthatta Ördög Nórát a képernyőn, és nem is hagyták szó nélkül ezeket a különleges ruhákat. „Gyönyörűek, elegánsak, ízlésesek, választani én nem tudnék” – dicsérte őt az egyik kommentelő, egy másik pedig azt írta, hogy a műsorban viselt ruhák teljesen összhangban voltak a forgatás helyszínével, Mexikóval és Guatemalával.

Nóra egyébként nemcsak a televízió elé ülő közönséget, hanem a férjét is hétről hétre elkápráztatja a megjelenésével. Nánási Pál legutóbb éppen két napja osztott meg egy képet feleségéről. „Lehet, hogy be kéne kapcsolni azt a légkondit. Brutál csaj vagy, Anya” – büszkélkedett a fotós, akivel természetesen a kommentelők is egyetértettek.

A műsorvezető a sok dicséretre reagálva elmondta, hogy a tökéletesen eltalált stílus Holdampf Linda stylist érdeme, aki többek között a Sztárban Sztár zsűritagjait is öltöztette már. „Soha ennyi szép kommentet nem kaptam a műsorban viselt ruháimra, mint az idei Ázsia Expressz alatt. Hadd sütkérezzen ebben @lindaholdampf, az ő érdeme ez a színes kavalkád” – írta Ördög Nóra Instagramon, és meg is osztott egy tizenhat szettből álló összeállítást a hírfolyamában.

Neked melyik a kedvenced?