Katalin hercegné és Mária dán hercegné sokkolóan egyformán öltöznek – Na de ki másol kit?

2024. január 03.
Katalin és Mária hercegnék külsőre is hasonlítanak, de az, amennyire egyforma ruhákat is választanak, egyszerűen elképesztő.
Mária dán királyi hercegné és Katalin hercegné

Katalin hercegné és Mária dán királyi hercegné rengeteg dologban hasonlítanak egymásra. Mindketten atletikus alkatú, hosszú, barna hajú, civil származású nők, akik egy királyi család tagjához mentek feleségül. Mária ráadásul anyósa, II. Margit dán királynő trónról történő lemondása után hamarosan királynő lesz.

A köztük lévő 10 éves korkülönbség ellenére a két nő megdöbbentően hasonlóan öltözködik. Van, hogy csak a ruha stílusa hasonló, de a színe más. Viszont olyan is előfordult, hogy egy az egyben ugyanabban a ruhában jelentek meg. 

A dátumokat elnézve általában Mária az, aki előbb megjelenik a szettekben, és Katalin pár hónapra, vagy akár évre rá tűnik fel hasonlóban. 

A ruha-ikerség ellenére a két hercegi feleség a hírek szerint nagyon jó viszonyt ápol egymással, és úgy látszik, ennek a divat sem fog gátat szabni. Hoztunk is egy kis gyűjtést erről a jelenségről!

A hercegnék Emilia Wicksteadben

Emilia Wickstead igazán népszerű az arisztokrácia körében, amit bizonyít ez a kép is. Katalin itt zöldben, Mária pedig világoskékben feszít az azóta a „The Kate” néven ismert ruhában.

Katalin és Mária Emilia Wickstead ruhájában (forrás: Twitter)

Katalin és Mária Emilia Wickstead ruhájában (Forrás: Twitter)

Ugyan az a Beulah ruha

A képen látható Beulah London ruhát Mária 2019-ben, míg Katalin 2020-ban viselte.

Katalin és Mária egy az egyben ugyanabban a ruhában (forrás: Twitter)

Katalin és Mária egy az egyben ugyanabban a ruhában (forrás: Twitter)

A szürke pulcsi – fehér ing kombó

A szürke-fehér szettet először Mária hercegné viselte egy iskolalátogatáson 2019-ben. 2023-ban Katalin vett fel erre megszólalásig hasonló ruhát, amikor egy közösségi helyet látogatott meg.

Mária dán királyi hercegné 2019-ben

Mária dán királyi hercegné 2019-ben

Katalin hercegné 2023-ban

Katalin hercegné 2023-ban

További összehasonlító képeket ITT találsz a hercegnékről! 

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images