Katalin hercegné 2023-ban is ellopta a show-t – Mutatjuk a legjobb szettjeit!

2023. december 21.
Katalin hercegné az angol királyi család egyik legstílusosabb tagja, amit az alább összegyűjtött legjobb szettjei is alátámasztanak.
Katalin hercegné idei legjobb szettjei

A nagy hatalommal nagy divatfelelősség jár, ezt tudja is az angol királyi család minden tagja. Katalin hercegné pedig különösen nagy mestere a műfajnak. Mióta pedig II. Erzsébet halála után már Wales hercegnéje lett, még több felelősség terhe nyomja a vállát, ami azonban az öltözködésében csak annyiban látszik meg, hogy 2023-ban ragyogóbb és stílusosabb volt, mint valaha. Lássuk, mik voltak idén a legjobb szettjei!

Katonás sikk

Katalin hercegné idei legjobb szettjei

Döbbenetesen jól áll neki a terepszerelés

Amióta Vilmos Wales hercege lett, Katalin átvett tőle egy fontos pozíciót: ő lett az Ír Gárda tiszteletbeli ezredese. Idén Szent Patrik-nap alkalmával látogatott el először a parancsnokságához tartozó katonákhoz, amihez teljesen az alkalomhoz illően öltözött (ebben sosem szokott hibázni). A szoros francia fonástól a terepmintás kabáton át a bakancsig minden tökéletes ebben a szettben.

Minden szem rajta

Katalin hercegné idei legjobb szettjei

Katalin mindenki elől ellopta a show-t ebben a szettben

Katalin hercegné olyan lélegzetállítóan festett III. Károly király koronázásán, hogy mikor megjelent, egy pillanatra mindenki elfelejtette, hogy mégis kinek a fejére is kerül a ceremónián az a korona. Mindenféle szentségtörést megkockáztatva ki merjük jelenteni, hogy királyNŐnek is nagyon szívesen látnánk Katalint – ez a fotó önmagában bélyegalapanyag.

Trendi lazaság

Katalin hercegné idei legjobb szettjei

Katalin hétköznapi szettjeiért is odáig vagyunk.

Nem csak az olyan részleteket szeretjük ebben a szettben, mint a fonott öv, vagy a színben hozzá passzoló bokacsizma. És nem csak összességében tartjuk szuper választásnak ezt az outfitet. Hanem, ha megnézed, ez a külső is a bizonyítéka annak, hogy Katalin mindig tudja, hogyan kell az aktuális vibe-hoz öltözni, és amit a gyerekeivel is fantasztikusan koordinál össze.

Hi, Barbie!

Katalin hercegné idei legjobb szettjei

Katalinnak nem csak a neutrális színek állnak jól

2023 a Barbenheimer éve volt, de valljuk be, leginkább a Barbie-é és a rózsaszíné. Katalin pedig, aki alapvetően nem szokott túlságosan kilengeni a megszokott színskálájából, idén felült a hype-vonatra, és villantott egy monokróm pink outfitet, amit csak a cipő és az öv fehérsége tört meg. Jövőre még több ilyet szeretnénk tőle látni!

Egyenesen a kifutóról

Katalin hercegné idei legjobb szettjei

De persze a neutrális árnyalatokban is ragyog.

Álljunk meg a pillanatra, hogy ez a kép önmagában olyan, mintha egy divatmagazin oldalairól szalajtották volna. Pedig ez csak egy esemény volt, amint a mentális egészség világnapjára szerveztek, és amire Katalin ismét egy monokróm szettet választott. Csakhogy a vagányságot ezúttal a kifinomult eleganciára cserélte.

Piros pillanat

Katalin hercegné idei legjobb szettjei

Elképesztően jól áll a hercegnének ez a fazon

Katalin hercegné az év második felében az egyszínű szettjeiben találta meg a divathatalmát, hiszen akármikor felvett egy monokróm outiftet, nem tudott hibázni. A bársonyhatású magas sarkútól a köpenyfazonú kabáton át, ami a finoman bővülő ruhát fedi, olyan hatásos kombinációt alkot, hogy szinte észre sem vesszük mellette Vilmos herceget.

Fotók: Getty Images