Nora Sarman AMOR kollekció

Sármán Nóra új kollekciója tele van érzelemmel

2024. január 06.
Sármán Nóra legújabb kollekciója Ámorról, a szerelem szárnyas istenéről kapta a nevét. A magyar divattervező a modern menyasszonyoknak álmodott meg egy letisztult kollekciót.

A Nora Sarman márka minimalista, letisztult esküvői ruhákat és izgalmas, vagány kétrészes menyasszonyi szetteket álmodott meg erre a szezonra a modern menyasszonyoknak.

Kétrészes menyasszonyi ruha –  fenntarthatóság

A kétrészes menyasszonyi ruha ötlete mára a Nora Sarman védjegyévé vált. Mindenki szereti, ha ő állíthatja össze a menyasszonyi ruháját a különböző topokból, szoknyákból és nadrágokból és ráadásul sokan az esküvő után is hordják a szett egyes darabjait. Azoknak, akiknek fontos a fenntarthatóság, a divatmárka kollekciójából a kétrészes menyasszonyi ruhát ajánljuk.

Menyasszonyi nadrág

Idei kedvencünk a menyasszonyi nadrág, hiszen egyszerre vagány és elegáns. Tökéletesek polgári esküvőre és mini esküvőre, ráadásul az egész menyasszonyi szett beépíthető a ruhatárunkba, így a legfenntarthatóbb megoldás. Az új szezonban már négy különböző esküvőinadrág-fazon választható és variálható bármelyik Nora Sarman menyasszonyi toppal.

Minimalista stílusú esküvői ruhák

A kollekcióban helyet kaptak letisztult, nagyvonalú, minimalista stílusú esküvői ruhák is, melyeket gyöngyházfényű szaténból készítettek.

Menyasszonyi kiegészítők

Különleges kiegészítőket álmodott meg Sármán Nóra az új kollekcióhoz, amelyeket a szerelem istennőjének, Vénusznak a virága, a rózsa inspirált. Kézzel készült selyemvirágok teszik teljessé a szetteket. Rózsás nyakpántok, virágindás övek és egy rózsa alakú kistáska választható a menyasszonyi vagy alkalmi szetthez. Rózsás, rózsaszín és halványlila fátylak teszik romantikussá a modern Nora Sarman esküvői ruhákat.

Családi manufaktúra

Minden egyes Nora Sarman ruha családi manufaktúrában készül, Budapest szívében, kézzel és szeretettel. Hiszen a márka már harmadik generáció óta foglalkozik menyasszonyi ruhákkal. Gondosan odafigyelnek arra, hogy alapanyagaik európai gyártóktól származzanak, a csipkéiket a leghíresebb francia csipkekészítők adják, a selymek és tüllök pedig az olasz minőséget dicsérik.

Nézd meg a teljes kollekciót galériánkban!

26 fotó megtekintése

Fotó: Tóth Kristóf Beauty: Keserű Barbara