A nőket méltatja a Gucci és a Max Mara

2024. március 01.
Érzéki, bátor és feltűnő kollekciót álmodott meg a Gucci és a Max Mara. A ruhák láttán egyből az jutott eszünkbe, hogy ilyen az, amikor a divat felemeli a nőt.
  • Bemutatta 2024-es őszi/téli kollekcióját a Gucci és a Max Mara
  • Mindkét kollekció lélegzetelállítóan különleges, a szabásmintákon túl a tervezők üzenete is erős, motiváló
  • A Max Mara kollekciót egy erős nő karaktere ihlette, a Gucci kollekciót a kreatív tervező egyedi látásmódja fűtötte

Max Mara 2024-es őszi/téli kollekció

Bár Colette (1873–1954), a 20. századi legendás francia író, varietéművész és újságíró fájdalmasan szép, a szerelmet érzékien leíró regényeiről vált híressé, kifinomult, intelligens és szexuálisan felszabadult alakja ma is sokakat inspirál. Az írónő a maga idejében a francia irodalom egyik legkiemelkedőbb alkotója volt, aki nemcsak regényeket, de elbeszéléseket is írt, folyóiratban publikált, közreműködött művei megfilmesítésében vagy színpadra vitelében, előadásokat tartott és sokat utazott, alig akad írónő, aki korábban nagyobb megbecsülésnek örvendett volna. Nem csoda, ha alakja a kreatív alkotókat is megihleti.

A Max Mara 2024-es őszi/téli kollekciójában is visszaköszön a szerző lénye, eleganciája, ereje, érzékisége és csillogása, a kollekció azt igyekszik megteremteni a divat színpadán, amit Colette az irodalomban. Gondos odafigyeléssel láttatni a nagybetűs nőt.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

Max Mara 2024-es őszi/téli kollekció
49 fotó megtekintése

Nézd meg a bemutatót videón!

Gucci 2024-es őszi/téli kollekció

Sabato De Sarno, a Gucci divatház kreatív igazgatója 2024-es őszi/téli kollekciójával felforgatja a megszokott világnézetünket, és arra biztat, hogy egy új, a szabályokon túlmutató látószögből tekintsünk a dolgokra. Az olasz tervező arra biztat, hogy ne keressük a tágabb perspektívát, ellenben vegyük észre és merüljünk el az apró részletekben, és ragadjuk meg a rendkívülit ott, ahol a hétköznapi az elvárás. A tervező a kollekció kapcsán hangsúlyozza, munkáiban nem akar egy másik világot teremteni, sokkal inkább új utakat keres ahhoz, hogy e világban élni tudjon.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

Gucci 2024-es őszi/téli kollekció
50 fotó megtekintése

Nézd meg a bemutatót videón!

Forrás&Fotók: Gucci, Max Mara