Köböl Anita csillogó pucérruhája egyszerre volt szexi és elegáns

2024. március 26.
Köböl Anita az Instagram-oldalán osztotta meg azt a videót, amelyben egy káprázatosan ragyogó pucérruhában pózolt.
Köböl Anita bűbájos közös képen mutatta meg kislányát

Alig találjuk a szavakat Köböl Anita legutóbbi megjelenésére. A műsorvezető az Instagram-oldalára töltött fel egy videót, ami azonnal megbabonázta a követőit is: Köböl Anita egy káprázatosan csillogó ruhában látható benne, ahogy szexin pózol a kamerának. (A felvételt itt tudod megnézni.) A videó melletti hashtagekből arra lehet következtetni, hogy a különleges ruhát Anita a Nő háromszor című talk-show forgatásán viselhette.

A műsorvezető csodásan festett a csillogó szettben, amit érdemes egy kicsit jobban megvizsgálni. Bár első ránézésre egy átlagos kövekkel díszített outfitnek tűnik, Köböl Anita valójában egy szexi, mégis nagyon ízléses pucérruhában állt a kamera elé. Látható, hogy a fekete, hálószerű ruha alatt egy body takarja a műsorvezető alakját. Anita fotója alá csak úgy záporoztak a kommentek, a követői nem győzték dicsérni a műsorvezető megjelenését.

 

Köböl Anitától korábban sem álltak távol a különleges és persze divatos szettek. Ahogy arról mi is beszámoltunk, néhány hónapja a 39. születésnapját például egy rendkívül stílusos, magenta színű kezeslábasban ünnepelte.

De nem csak az outfitjeit szokta a műsorvezető megmutatni a követőinek – bár kifejezetten védi a kislánya privát szféráját, néhanapján kivételt tesz, és mutat egy-egy cuki anya-lánya fotót az Instagram-oldalán. Tavaly télen beszámolt például az adventi kiruccanásukról Bécsbe, de több fényképet feltöltött ősszel halloween alkalmából is. Ezeken a fotókon Köböl Anita mindig ügyel rá, hogy a kislányának, Lénának még véletlenül se látszódjon az arca. 

Fotó: Central Archiv