Tündéri jelenet: Köböl Anitát kislánya sminkelte a halloweeni bulira

2023. november 01.
Köböl Anita elmondta, miért nincs igazuk azoknak, akik „foggal-körömmel ellene vannak” a halloweennek.
Köböl Anita bűbájos közös képen mutatta meg kislányát

Köböl Anita tündéri fotósorozatot posztolt az Instagramra ma reggel. Tegnap este volt halloween estéje, azaz az ijesztő beöltözős bulik és „Csokit vagy csínyt” gyerekpartik ideje. Idén először Anita és kislánya is részt vett egy ilyen típusú mulatságon, és azoknak is írt a kép mellé egy gondolatot, akik ellenzik a halloween intézményét.  

„Csokit vagy csaluuuunk!! Túl vagyok életem első halloweeni buliján, és meg kell mondanom, szerintem jobban élveztem, mint a gyerekek! De igazából ez az egész nem is rólam szól és még csak nem is azokról, akik foggal körömmel ellene vannak. Azokról szól, akik élvezik a pillanatot, akik képesek újra gyerekek lenni! Akik felnőttként órákat töltenek azzal, hogy készüljenek az érkező gyerkőcöknek díszekkel, fényekkel, édességgel. Mosolyogva várják őket, kicsik és nagyok egymásnak örülnek, szórakoznak, igazából játszanak! És ezen a játékon van a hangsúly. Csodás érzés látni a kis manókat rohangálni együk helyről a másikra, élvezni az örömüket, együtt lenni. Ezek mindig annyira feltöltik a szívemet. Tök jó lenne felnőttként is visszahozni a játékosságot az életünkbe és bekapcsolni az állandóság gombot. Nekünk megvolt!”– írta a képsorozat mellé.

Sminkesre sem kellett költeni a jeles alkalomra, ugyanis nem más, mint Léna, Anita kislánya készítette az anyukája sminkjét. 

Fotó: Central-archívum