Sportruházat: akkor is hordjuk, ha nem edzünk

2024. március 30.
Nagyon boldog a szívünk, ugyanis a tavasz legfelkapottabb trendjei között marad a sportruházat, ami a kényelem mellett a lezserségről is szól. Mutatjuk a kedvenceinket!

Minden ember ruhatárában ott lapul az a néhány alapdarab, amihez sokkal gyakrabban nyúl, mint a többihez. Ezek legtöbbször olyan ruhaneműk, amelyek kényelmesek, strapabírók és jól kombinálhatók más szettekkel. Ide sorolható a sportruházat is, gyakran akkor is viseljük, ha messziről elkerüljük az edzőtermet.

Jó hír, hogy a tavaszi/nyári divattrendek közé a sportruházat is bekerült: a Miu Miu és a Dries Van Noten 2024-es tavaszi kollekciójában például csupa olyan darab jön szembe, ami visszarepít a Gossip Girl – A pletykafészek című legendás sorozat sportos, egyetemi outfitjeihez. Szerencsére nem kell menő amerikai egyetemen végezni ahhoz, hogy sportos gönceink legyenek, a sportruházat kínálata végtelen. Ha végleg beköszönt a jó idő, szívesen húzunk bő szárú edzőnacit, teniszszoknyát, melegítőfelsőt vagy épp galléros pólókat. 

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

9 fotó megtekintése

Sportruházat a kínálatban

Adidas Original nadrág
LULULEMON teniszruha
Artengo női short
H&M teniszszoknya
Michael Kors szatén felső
Polo Ralph Lauren kifordítható dzseki
Mango pamut mellény
Oysho bőszárú nadrág

Forrás: Vogue Forrás: Getty Images