Lewis Hamilton a boxutca legnagyobb divatdiktátora

2024. május 31.
Lewis Hamilton nemcsak versenyzői képességeivel, hanem a divat iránt tanúsított szenvedélyével is kitűnik a Forma1 versenyzői közül.
Lewis Hamilton divat

Mostanra nem lehet kétségünk afelől, hogy Lewis Hamilton nemcsak a Forma1, hanem a divat világában is igyekszik meghatározó erővé válni. A versenyzőt lassan már ugyanannyira ismerjük élénk, merész és feltűnő ruháiról, mint a hétszeres bajnoki címéről. 

A 38 éves Lewis Hamiltont rendszeresen láthattuk menőbbnél menőbb szettekben felbukkanni a boxutcában és fontosabb divateseményeken is.

Maga Lewis Hamilton így nyilatkozott a divathoz való viszonyáról a Vogue-nak:

„A divat arról szól, hogy felszabadítsd önmagad – tulajdonképpen az önkifejezés egy formája. Rólad szól, ahogy lassacskán fejlődsz és egyre többet tudsz meg önmagadról. Arról, hogy mit szeretsz, és hogyan szeretnéd magad prezentálni a külvilág előtt. Mitől érzed magad jól? Szerintem klassz dolog, amikor felveszel egy ruhát, kihúzod magad és megérkezik a felismerés: remekül érzem ma magam. Ezt teszi velem a divat” – mondta Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton legdivatosabb szettjei

1. Lewis Hamilton a Met-gálán

Az autóversenyző Lewis Hamilton a 2021-es Met-gálára választotta ezt a különleges Kenneth Nicholson darabot. A fekete öltöny alatt egy fehér csipkeing bújik meg, ami egyoldalas szoknyaként az egyik nadrág fölött is folytatódik.

Lewis Hamilton a 2021-es MET Gálán

Lewis Hamilton a 2021-es Met-gálán

2. Lewis Hamilton a GQ-gálán

A 2019-es GQ magazin gálájára ezt a csatokkal és övekkel borított, autóversenyzős ruhára hajazó szettet választotta Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton bátran választ

Lewis Hamilton bátran választ

3. Lewis Hamilton Las Vegasban

Úgy tűnik, Las Vegasban Lewis Hamilton sem tudott nemet mondani a csillogásra. Ezt a homokszínű glitteres dzseki-nadrág kombót egy geometrikus mintákkal borított kötött pólóval bolondította meg.

Lewis Hamilton Las Vegasban

Lewis Hamilton Las Vegasban

4. Lewis Hamilton Abu Dhabiban

Abu Dhabiban egy tetőtől talpig batikolt kezeslábast választott magának Lewis Hamilton, amelyet élénk mintája mellett óriási zsebek is tarkítottak.

Lewis Hamilton batikban

Lewis Hamilton batikban

5. Lewis Hamilton a Fashion Awardson

A 2019-es Fashion Awards-díj-átadóra Lewis Hamilton egy kristályokkal borított, ezüstös zakót választott a letisztult fekete garbó-fekete nadrág szettjéhez.

Lewis Hamilton kristályokkal borítva

Lewis Hamilton kristályokkal borítva

Forrás: footwearnews.com      Fotó: Getty Images