Intim részletek szivárogtak ki Shakira és Lewis Hamilton kapcsolatáról

2023. június 09.
Shakira és a Forma1-es pilóta, Lewis Hamilton között lehet, hogy tényleg több van, mint puszta barátság. Új részletek derültek ki a két sztár viszonyáról.
Több jel is arra utal, hogy Shakira és Lewis Hamilton együtt vannak

Shakira az idei Miami Nagydíjon több híres férfi érdeklődését is felkeltette a jelek szerint. Egyrészt a futam óta nem tudja őt elfelejteni Tom Cruise, de a színészen kívül akkoriban képbe került egy Forma1-es pilóta, Lewis Hamilton is. A legújabb hírek szerint úgy tűnik, Tomnak tényleg végleg el kell engednie a kolumbiai szépséget, hiszen ő egyre szorosabb viszonyt ápol Hamiltonnal. Lewis és az énekesnő ugyanis ismét együtt ünnepeltek, miután Hamilton második helyen végzett a Spanyol Nagydíjon. Shakira részt vett a verseny utáni vacsorán, és később ő és barátai is meg voltak híva Hamilton hajójára bulizni. Szemtanúk szerint a páros között flörtölős, közvetlen kapcsolat van és igyekeznek minél jobban megismerni egymást. Egy rajongói oldal képet is megosztott az együtt bulizó párosról, akik valóban nagyon felszabadultnak tűnnek egymás társaságában.

Shakira tavaly jött rá, hogy akkori férje, Gerard Piqué megcsalja őt egy jóval fiatalabb nővel, azóta egy elég viharos válási folyamat indult el az egykori álompár között. Az énekesnő pár napja egy rendezvényen mondott beszédében is utalt a mögötte álló nehéz időszakra: „A tavalyi egy földet rengető év volt számomra, amikor jobban átéreztem, mint addig valaha, hogy mit jelent nőnek lenni. Rájöttem, hogy mi, nők sokkal erősebbek vagyunk, mint gondolnánk, bátrabbak, mint hinnénk és sokkal függetlenebbek annál, mint amilyennek éreznünk kellene magunkat mások szerint.”

Forrás: mirror.co.uk     Fotó: Getty Images