Hírességek parádéja a párizsi haute couture héten: sztárok a divatbemutatók első soraiban

2024. június 26.
A Párizsban megrendezett haute couture héten 2024-ben is tobzódtak a celebek, hoztunk is róluk egy divatkörképet.
Párizs haute couture hét 2024

A 2024-ben Párizsban megrendezett haute couture hét lényege a ruhakészítés művészetének ünneplése. A program keretein belül megrendezésre kerülő bemutatókon éppen ezért nem annyira a hétköznapi, hordható ruhadarabokon van a hangsúly, hanem az extrémebb, valóban művészibb darabok felvonultatásán.

Mivel az átlagemberről nehezen elképzelhető, hogy mindent hátrahagyva rohan Párizsba megtekinteni az innovatív, újszerű darabok 10 perces bemutatóit, az haute couture hét is leginkább a hírességek játszótere. 

Hoztunk egy válogatást azokról, akik jelenlétükkel emelték a rendezvények fényét. 

Hírességek a haute couture héten

1. Michelle Williams

A Golden Globe-díjas színésznő, Michelle Williams a Chanel haute couture show-ján vett részt. Az eseményre egy egyszerű, fénylő anyagból készült fekete ruhát választott, amit fekete bokapántos szandállal egészített ki. A színésznő a sminkjét illetően is a természetességre szavazott, így tudtak érvényesülni természetesen bájos vonásai.

Michelle Williams a párizsi Haute Couture Héten

Michelle Williams a párizsi haute couture héten

2. Keira Knightley 

A brit Keira Knightley volt Michelle Willams kontrasztos párja, mivel ő egy félig áttetsző, puffos ujjú, A-vonalú szoknyával ellátott hófehér ruhára szavazott a Chanel haute couture bemutatóján.

Keira Knightley a párizsi haute couture héten

Keira Knightley a párizsi haute couture héten

3. Serena Williams

Az amerikai teniszező, Serena Williams a Thom Browne haute couture bemutatóján jelent meg ebben a tacskómintás vörös fűzőben. A szetthez szintén tacskómintás rakott miniszoknya, iskoláslányos nyakkendő és ing társult, a kiegészítő pedig egy vörös, tacskó alakú táska volt.

Serena Williams a párizsi haute couture héten

Serena Williams a párizsi haute couture héten

4. Venus Williams

Serena nővére, a szintén egykori teniszező Venus Williams egy kicsit visszafogottabb szerelést választott a Dior haute couture bemutatójára. Az idősebbik Williams lány egy ezüstös rojtokból összeállított, félig garbónyakú ruhát választott a show-ra.

Venus Williams a párizsi haute couture héten

Venus Williams a párizsi haute couture héten

5. Avril Lavigne

A 2000-es évek gördeszkás lázadó énekesnője, Avril Lavigne valóságos optikai illúzióként jelent meg Iris van Herpen bemutatóján.

Avril Lavigne a párizsi haute couture héten

Avril Lavigne a párizsi haute couture héten

Forrás: Vogue       Fotó: Getty Images