Drágakövektől a rózsaszín maxiruháig – ezek voltak Kylie Jenner legextrémebb ruhái

2024. június 24.
Kylie Jenner a Schiaparelli Haute Couture párizsi bemutatóján vett részt, ahol egy drágakövekkel ellátott rózsaszín maxiruhában lépett a szőnyegre.
Drágakövektől a rózsaszín maxi ruháig - ezek voltak Kylie Jenner legextrémebb ruhái

Kylie Jenner hétfőn érkezett meg a Schiaparelli Haute Couture párizsi bemutatójára, és ahogyan azt már tőle megszokhattuk, mindezt látványosan tette. Kétségtelen, hogy Kylie Jenner minden tekintetet magára vonzott, ugyanis úgy sétált végig a szőnyegen, mintha csak Barbielandben lenne. Kylie az eseményen egy tetőtől talpig babarózsaszín fűzős Schiaparelli ruhát viselt. Megjelenése tartalmazta az összes olyan apró jelet, amelyekről a médiaszemélyiség vörös szőnyeges ruhái ismertek. A készítők ezúttal is ügyeltek a ruhaköltemény minden egyes részletére, ugyanis a pánt nélküli maxiruhát a szép szabásvonalak mellett apró gyöngyök is díszítették. Kylie Jenner megjelenése a kiegészítőknek köszönhetően már-már egy menyasszonyéra hajaz. A fején egy áttetsző rózsaszín fátylat viselt, amelyet hátul a feltűzött hajába csavartak. 

Kylie Jenner babarózsaszín maxi ruhája

Kylie Jenner babarózsaszín maxiruhája (Fotó: Getty Images)

Az Instagram-oldalán több fotót is megosztott, amelynek köszönhetően a követői is jobban beleláthattak a kulisszák mögé. Bejegyzésében három szív emojival köszönte meg a tervező munkáját. A drágakövektől elkezdve a babarózsaszín maxiruháig szinte mindent bevetettek a tervezők. Kylie legutóbbi Schiaparelli couture megjelenése azonban ennél jóval megosztóbb volt. Összeszedtük a leghajmeresztőbb ruhakölteményeit. 

Kylie Jenner egy oroszlánfejet viselt 

Kylie Jenner egy oroszlánfejet viselt 

Kylie Jenner egy oroszlánfejet viselt

2023 januárjában Kylie ugyanennek a tervezőnek a bemutatóján vett részt egy fekete, pánt nélküli ruhában, amit egy szürrealista részlettel tarkítottak. A ruhát ugyanis egy hatalmas oroszlánfej díszítette. A közvéleményt megbotránkoztató részlet természetesen teljes mértékben hamisítvány volt. Még az amerikai állatjogi szervezet (PETA) is kénytelen volt kiadni egy nyilatkozatot, amelyben jóváhagyta a dizájnt. Ettől függetlenül néhányan tartottak attól, hogy a vadászatot hirdeti.

Kylie Jenner Balmain ruhája 

Kylie Jenner Balmain ruhája 

Kylie Jenner Balmain ruhája

2016-ban Kylie Jenner egy csillogó ruhában debütált a Met-gálán. A téma a „Divat a technológia korában” volt, ezért egy gyöngyökkel díszített és alapos részletekkel kidolgozott Balmain ruhában jelent meg az eseményen. Megjelenését a már tőle megszokott nude ajkakkal és fekete bobfrizurával dobta fel. 

Kylie Jenner Versace ruhája 

Kylie Jenner Versace ruhája 

Kylie Jenner Versace ruhája

Kylie a 2019-es Met-gálán egy tetőtől talpig lila Versace ruhában jelent meg. A ruhát sellősziluettel és szőrmés részletekkel látták el. A ruhakölteményhez még egy lila parókát is felvett.

Kylie Jenner tetőtől talpig ezüstben

Kylie Jenner tetőtől talpig ezüstben

Kylie Jenner tetőtől talpig ezüstben

Kylie Jenner a 2022-es Billboard Music Awardson jelent meg lányával, Stormival. Az eseményen egy testhezálló ezüstszínű ruhát viselt arany karkötővel. 

Forrás: People Fotó: Getty Images