Pippa Middleton a könnyed elegancia megtestesítője – megmutatjuk a legcsinosabb ruháit

2024. július 22.
Pippa Middleton megjelenése mindig könnyedén stílusos, függetlenül attól, hogy milyen eseményen vesz részt. Többször is bebizonyította, hogy nemcsak édesanyja szépségét, hanem divatérzékét is örökölte.
Pippa Middleton divatpillanatai: íme a legcsinosabb ruhái
  • Pippa Middleton Katalin hercegné húga. Férje James Matthews és három gyerekük van.
  • Két könyvet is írt, és rendszeresen publikált a Vanity Fair, valamint a The Sun hasábjain.
  • Pippa Middleton mára a királyi család egyik legdivatosabb tagja lett.

Pippa Middleton nem sokkal azután, hogy nővérét eljegyezte Anglia leendő királya, valóságos divatikonná nőtte ki magát. A tervezői daraboktól kezdve egészen a megfizethető ruhákig, Katalin hercegné húga izgalmas stílussal rendelkezik. Előszeretettel visel színes, mintás, és főleg csipkés ruhadarabokat.  

Mutatunk néhány olyan divatpillanatot, amikor Pippa Middleton, Katalin hercegné húga bebizonyította, hogy mestere a könnyed elegancia és vidám stílusnak:

1. Pippa Middleton rózsaszín virágos ruhája

Pippa Middleton Katalin hercegné, valamint Meghan Markle mellett vett részt a wimbledoni döntőn 2019. július 14-én, méghozzá ebben a gyönyörű rózsaszín, virágmintás ruhában. A byTiMo márkájú ruhát fehér cipővel koronázta meg.

Pippa Middleton rózsaszín virágos ruhája

Pippa Middleton rózsaszín virágos ruhája

2. Pippa Middleton kék ruhában

Gyönyörűen festett Pippa Middleton ebben az égkék színű, virágos Kate Spade ruhában, amihez egy színben tökéletesen passzoló hajpántot választott, mikor Lady Gabriella Windsor esküvőjére igyekeztek férjével 2019. május 18-án.

ippa Middleton kék ruhában

Pippa Middleton kék ruhában

3. Pippa Middleton fehér csipkés ruhában

Pippa Middleton a 2018-as wimbledoni bajnokság negyedik napján egy fehér, fodros ujjú csipkeruhát viselt, arany karika-fülbevalóval, divatos Chanel napszemüveggel, szalmából készült J.Crew szalmaszandállal és hozzáillő kalappal.

Pippa Middleton fehér csipkés ruhában

Pippa Middleton fehér csipkés ruhában

4. Pippa Middleton Erdem ruhában

2017. május 4-én Londonban, a ParaSnowBall adománygyűjtő akciójára Pippa Middleton ebben az ujjatlan brokát Erdem ruhában érkezett. Nem mellesleg a divatház Katalin hercegné egyik kedvence.

Pippa Middleton Erdem ruhában

Pippa Middleton Erdem ruhában

5. Pippa Middleton fehér alapon kék virágos ruhája

Katalin hercegné és Meghan Markle mellett a mindig divatos Pippa Middleton is csatlakozott a wimbledoni teniszkupára. Az alkalomra egy elegáns, fodros ujjú Anna Mason London fehér nyári ruhát választott, amit kék virágminták borítanak és egy színben hozzá passzoló fülbevalóval tette tökéletessé a megjelenését.

Pippa Middleton fehér alapon kék virágos ruhája

Pippa Middleton fehér alapon kék virágos ruhája

6. Pippa Middleton retró stílusú ruhája

Igazán retró hangulata volt Pippa Middleton narancssárga és kék mintás Tabitha Webb ruhájának, amit Wimbledonban viselt 2016. július 4-én. Egy babakék magas sarkúval egészítette ki látványos öltözékét.

Pippa Middleton retro stílusú ruhája

Pippa Middleton retró stílusú ruhája

Forrás: US Magazine, Fotók: Getty Images