A királyi család ritkán látott stílusikonja, Pippa Middleton 8 szettje

2021. június 08.
Pippa Middleton nővére, Katalin hercegné esküvőjén került a tekintetek kereszttüzébe, amikor koszorúslányként kísérte az oltárhoz Vilmos herceg választottját.

Philippa Charlotte Middletont mindenki Pippaként ismerte meg nővére, Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjét követően. György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg stílusos nagynénje két könyvet is írt, és rendszeresen publikált a Vanity Fair, valamint a The Sun hasábjain. Gyakran kapták lencsevégre a világ legkülönbözőbb pontjain, nemcsak fontos események vendégeként, hanem egyszerű utazóként vagy épp ügyes-bajos dolgainak intézése közben. Nézd meg, milyen csinos volt minden alkalommal!

Pippa Middleton inspiralo szettjei

Pippa Middleton ezzel a királykék blézerrel dobta fel klasszikus fehér szettjét, amit Katalin és Vilmos esküvőjének másnapján viselt. Szüleivel, Carole és Michael Middletonnal és testvérével, James Middletonnal így hagyta el a londoni Goring Hotelt 2011. április 30-án.

Pippa Middleton inspiralo szettjei

Katalin hercegné egykori koszorúslánya farmerben is igazán elegáns, korallszínű blúza és sötétkék blézere jól mutat együtt. Ezt a hétköznapokon is csinos összeállítást Londonban viselte.

Pippa Middleton inspiralo szettjei

Pippa ezen a képen, amely Kensingtonban készült róla, egy visszafogott, mégis mutatós összeállítást visel. Hétköznapi szettje egy izgalmas szabású ruhából és egy színben passzoló kardigánból áll. A cipő kiválasztását sem bízta a véletlenre, a fehér szandál harmonizál a ruha felső részével.

Pippa Middleton inspiralo szettjei

Pippa Middletont Londonban fotózták le, miután részt vett egy munkamegbeszélésen. Kék kardigánt és barackszínű blúzt visel, amihez tökéletesen illik az előbbi szettben is felbukkanó táska

Pippa Middleton inspiralo szettjei

Pippa és férje, James Matthews 2018-ban Párizsba látogatott, hogy részt vegyenek a Roland Garros teniszkupa első napján. Katalin hercegné húga, aki ekkor volt várandós az első gyermekével, a könnyed eleganciára szavazott, és egy piros, virágmintás Ralph Lauren nyári ruhába bújt, amelyet egy piros szalaggal átkötött fehér kalappal és fehér cipővel egészített ki. Észrevetted, hogy James Matthews kalapja ugyanolyan, mint Pippáé, csak a rajta lévő szalag színét a zakóhoz igazították?

Pippa Middleton inspiralo szettjei

Pippa Middleton ezen a képen is férje társaságában látható a sydney-i repülőtéren. Az utazáshoz éktalpú, bokapántos cipőt választott, rojtos aljú farmeréhez pedig egy magasított nyakú fodros csipkeblúzt vett fel. Minden bizonnyal fontosnak tartotta, hogy öltözéke kényelmes legyen, csinosságából azonban ezúttal sem engedett.

Pippa Middleton inspiralo szettjei

Pippa testvérével, az öltözködésére szintén sokat adó James Middletonnal várakozott a wimbledoni teniszkupa hetedik napján 2019-ben. Pippa szűkre szabott, A-vonalú, krémszínű Stella McCartney ruhát viselt, amelyet a nyakán lévő díszgombok tettek különlegessé. A napszemüveg ezúttal is elengedhetetlen kelléke volt.

Pippa Middleton inspiralo szettjei

Ez a kép 2019-ben készült Katalinról, Meghanról és Pippáról, még azelőtt, hogy Katalin húga várandós lett volna második gyermekével. Az angol királyi családhoz tartozó három fiatal nő a wimbledoni teniszkupa 12. napján szemléli az eseményeket a lelátóról. Bár Vilmos és Harry herceg felesége is kitett magáért, mi Pippa ruhájáért vagyunk leginkább oda: a kerek nyakú, fodros ujjú Anna Mason London nyári ruha fehér alapon kék virágmintával és a hozzá passzoló fülbevalóval szebb már nem is lehetne.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?