A háromgyerekes Pippa Middleton kockahasától a lélegzetünk is eláll

2024. február 24.
Pippa Middleton, a walesi hercegné 40 éves húga éppen éves családi nyaralását tölti St Bartson.
Pippa Middleton

A növéréhez hasonlóan Pippa Middleton is híres a kitűnő divatérzékéről, ami egyértelműen megmutatkozik a bikiniválasztásaiban is. A háromgyerekes édesanya éppen a Karib-tengeren tölti jól megérdemelt vakációját férjével, James Matthewsszal és gyermekeikkel – és szinte mindennap új dizájnerbikiniben mutatja meg tónusos alakját a tengerparton. A Daily Mail információi szerint Pippa Middleton az elmúlt napokban több mint 2000 font értékű designer fürdőruhát és kiegészítőket vonultatott fel a parton.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

– Celebrity and royalty style and updates (@onlycelebrityandroyalty) által megosztott bejegyzés

 

De nem csak a divatos bikinik miatt hívta fel magára a figyelmet. Köztudott, hogy Katalin hercegné sem vetette meg soha a sportokat, és Pippa Middleton kisportolt alakja a bizonyíték rá, hogy a hercegné szenvedélyében húga is osztozik. A kisebbik Middleton lányt állítólag gyakran látni London belvárosában futni, de sokszor látogat edzőtermeket, illetve a kerékpártúrák szerelmese is. A Waitrose magazinnak egyszer azt nyilatkozta, hogy a fittségének a kulcsa abban rejlik, hogy változatos intenzitású mozgásokat csinál. Szokott gyorsgyalogolni, de magas intenzitású intervall-edzéseket is gyakran csinál. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Royal Fashion Police (@royalfashionpolice) által megosztott bejegyzés

 

Pippa Middleton továbbá azt is elárulta, hogy terhességei alatt szerette meg az úszást, amit egy biztonságos mozgási formaként ajánlottak számára a várandósság alatt. Pippa – nővéréhez hasonlóan – három gyermek édesanyja. Fia, Arthur 5, nagyobb lánya, Grace 2 éves, a legkisebb, Rose pedig 1 éves. Pippa Middleton és professzionális autóversenyző férje 2017-ben házasodott össze az Egyesült Királyságban, majd Ausztráliában töltötték nászútjukat.

Fotó: Getty Images