Erős Antónia nem tud hibázni – nyári ruhájával beragyogta a híradó stúdióját

2024. július 25.
Megszokhattuk már, hogy Erős Antónia mindig hibátlanul fest. A híradós ezúttal egy kis nyári hangulatot csempészett színes ruhájával a stúdióba.
Erős Antónia ruha

Erős Antónia a minap egy fehér, térdig érő, citromokkal díszített Sugarbird ruhában vezette az RTL Híradó című műsorát, valódi nyári hangulatot csempészve ezzel a stúdióba. A ruha tökéletesen simult Erős Antónia kisportolt alakjára, ráadásul a műsorvezető (na meg persze a stylistja) arra is figyelt, hogy a fehér-citromsárga ruhával szépen harmonizáljanak a kiegészítők is. Vajsárga magas sarkújával, élénksárga fülbevalójával és csodás szőke hajával Erős Antónia ismét káprázatosan festett.

A műsorvezető a vidám, nyári ruhájáról néhány képet és videót is megosztott a Instagram-oldalán, mellé pedig a következőt írta: „Olasz hangulat az @rtlhirado stúdióban.” És valóban, Erős Antónia összeállítása leginkább talán az olasz tengerpartok nyári hangulatát idézte meg!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Antónia Erős (@erosantonia) által megosztott bejegyzés

Megszokhattuk már, hogy Erős Antónia megjelenése mindig kifogástalan és divatos. Estéről estére csodálatos ruhákban láthatjuk a híradóst, és az emberek nem győznek ámulni a fantasztikus alakján, amiért a műsorvezető keményen meg is dolgozik. Erős Antónia már régóta nagy hangsúlyt fektet a helyes étkezésre és a rendszeres testmozgásra, és előszeretettel oszt meg a közösségi médiában is képeket, valamint videókat az edzéseiről és az egészségvédelemről.

Az interneten történő egészséges életmódra motiválás mellett Erős Antónia egy témához kapcsolódó műsor, a Praxis magazin házigazdája is. A műsorvezető maga is évek óta küzd a cukorbetegséggel, épp ezért ez a téma az egyik szívügye is egyben.

Fotó: Central Archív