Erős Antónia kockás hasizmától elállt a lélegzetünk

2024. március 08.
Erős Antónia hasizmait bárki megirigyelhetné. Most megmutatta, hogy zajlik nála otthon egy edzés.
Erős Antónia

Erős Antónia továbbra is nagyon komolyan veszi a testedzést.

Az RTL Klub műsorvezetője gyakran oszt meg egészséggel kapcsolatos tippeket a közösségi médiában. Erős Antónia ma – hasizmai mellett – azt mutatta meg egy 24 óra után eltűnő Insta-storyban, hogyan lehet egyszerű és olcsó eszközzel is sportolni, bárhol, bármikor.

Az 53 éves Erős Antónia gyakran oszt meg ötleteket azzal kapcsolatban, hogyan lehet otthon, akár a társasház lépcsőjét vagy a teremgarázst is fitneszteremnek használni. A legújabb kisvideóban Erős Antónia a garázsuk padlóján ül egy jógaszőnyegen, ott mutatja be a hatékony gyakorlatokat. A felvételen megvillannak Antónia kidolgozott hasizmai is, így biztosak lehetünk benne, hogy a műsorvezető nem a levegőbe beszél.

Erős Antónia kidolgozott hasizma is felvillant a videóban

Erős Antónia kidolgozott hasizma is felvillant a videóban

Erős Antónia mindig is nagyon fontosnak tartotta az egészségvédelemmel kapcsolatos edukációt és figyelemfelhívást. Cukorbetegként rengeteg rendezvényt szervezett, szívén viseli a témát. 

Saját tapasztalatain kívül az egészségvédelem témájához köti a Praxis című magazinműsora is, amelynek évek óta a műsorvezetője. Mint azt a közösségi médiában zajló tevékenységéből is láthatjuk, Erős Antónia minden erejével azon van, hogy átadja a mozgás szeretetét az embereknek, és rávegye őket, hogy törődjenek az egészségükkel.

Forrás: Instagram       Fotó: Central Archív