Erős Antónia lélegzetelállítóan fest pasztell híradós ruhájában

2024. június 05.
Erős Antónia egy nagyon nyárias, testhez simuló ruhát választott munkába, ami elképesztően jól áll neki.
Erős Antónia ruha

Erős Antónia, az ismert televíziós személyiség évről évre, adásról adásra nyűgözi le a közönséget kifogástalan megjelenésével. A híradós minden este divatos ruhákban jelenik meg a tv-k képernyőjén, de van, amikor ő is különlegesen jól érzi magát egy-egy szerelésben.

Most például erről pasztellbe hajló lila ruháról osztott meg külön képet Erős Antónia. Az ujjatlan, garbónyakú miniruha jól kiemeli Erős Antónia mesés alakját. A szőke haj és a műsorvezető bronzbarna bőre pedig még inkább fokozzák az 53 éves Erős Antónia szépségét.

Köztudott, hogy Erős Antónia a kiegyensúlyozott életmód híveként nagy hangsúlyt fektet a rendszeres testmozgásra és a helyes étkezésre. Gyakran oszt meg inspiráló edzéseket és az egészségvédelemmel kapcsolatos posztokat. Erős Antónia ezzel is szeretné motiválni követőit a tudatos életmódra.

Az interneten történő egészséges életmódra motiválás mellett Erős Antónia egy témához kapcsolódó műsor, a Praxis magazin házigazdája is. A műsorvezető maga is évek óta küzd a cukorbetegséggel, épp ezért ez a téma az egyik szívügye is egyben.

Mint ahogy az korábbi posztjaiból is kiderült, Erős Antónia nyaranta részt szokott venni a cukorbeteg gyerekek számára rendezett táborokban is, ahol azt képviseli a gyerekek előtt, hogy nem a betegségük határozza meg őket, és bármit elérhetnek az életben.

Forrás: Instagram      Fotó: Centrál Archív