A 66 éves popkirálynő ismét ellopta a show-t – Madonna miniruhában mutatta meg alakját

2024. augusztus 26.
Kétségtelen, hogy a 66 éves popkirálynő stílusérzékének köszönhetően szinte minden alkalommal magára vonzza a tekinteteket. Ez pedig Madonna londoni kiruccanásán sem történt másképp.
A 66 éves popkirálynő ismét ellopta a show-t - Madonna egy fekete miniruhában mutatta meg alakját

Madonna szinte minden egyes alkalommal bizonyítja, hogy egyszerűen nem tud megöregedni. Nem olyan régen a 24 éves fia, Rocco születésnapja alkalmából készítettek egy közös képet, és mi tagadás, a képen egészen úgy tűnik, mintha anya és fia nagyjából egyidősek lennének. Azt persze nem tudni, hogy Madonna a plasztikai műtéteknek vagy a képen használt filtereknek köszönheti ezt a kortalan megjelenést.

A 66 éves Madonna ezúttal ismét megcsillogtatta stílusérzékét, mivel 28 éves szerelmével, Akeem Morisszal egy londoni stúdióba látogatott. A párost utoljára az olaszországi Portofino utcáin kapták lencsevégre. Kétségtelen, hogy a popkirálynő a londoni „kiruccanása” során is magára vonzotta a tekinteteket, mivel egy merész, fekete miniruhában vonult a 37 évvel fiatalabb párja mellett. Madonna szmokingra hajazó ruháját szaténzsebekkel díszítették, amely remekül kiemelte az alakját. 

Az összeállítást egy fekete harisnyával, illetve egy vastag talpú, fekete fűzős bakanccsal tűzdelte. A megjelenését pedig egy bőrkesztyűvel, arany kiegészítőkkel, illetve egy fekete napszemüveggel egészítette ki. Madonna párja, Akeem egy fehér galléros ingben, illetve egy elegáns fekete nadrágban pózolt az énekesnő mellett.   

Madonnát és Morrist 2024 júliusában látták először együtt, amikor is az énekesnő megosztott néhány róluk készült fotót, ahogy július negyedikén összebújnak New Yorkban. Természetesen a pár sokkolta a világot a szerelmükkel és sokan meg voltak döbbenve a nagy korkülönbségen. 

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images