A 65 éves Madonna szebb, mint valaha – rég volt ennyire fiatalos az énekesnő

2024. július 01.
Madonna rég nézett ki ennyire fiatalosan! Az arca most sokkal természetesebbnek tűnik, mint néhány hónapja.
Madonna arca

Madonna ismét bebizonyította, hogy egyszerűen nem tud megöregedni. A pop 65 éves királynője szombat este a New York-i Brooklynban a Pride hónap alkalmával megrendezett LadyLand fesztiválon lépett fel vendégzsűritagként. A fantasztikusan kinéző Madonna gyakorlatilag ellopta a show-t, amikor kigombolt fehér miniruhájában és kivillanó csipkés melltartójában megjelent az eseményen. A világ körüli turnéjáról frissen érkezett énekesnő fogait is gyémántok díszítették és egy sor vaskos nyaklánc csillogott a mellkasán.

Bár Madonna feltűnése váratlan volt az eseményen, a rajongók óriási üdvrivalgással üdvözölték. Madonna évtizedek óta meleg ikon, aki már a nyolcvanas évektől kezdve szót emelt az egyenlő jogokért.

Madonna arca fiatalosabb, mint valaha

Madonna arca fiatalosabb, mint valaha

Madonna láthatóan remekül érezte magát a rendezvényen, annak ellenére is, hogy nemrég szakított profi bokszoló pasijával, Josh Popperrel, akivel közel egy évig élt párkapcsolatban. A páros Madonna fia, David Banda révén ismerkedett meg egymással – David ugyanis Popper tanítványa volt a New York-i Bredwinners edzőteremben. A hírek szerint Madonna hektikus turnézási programja miatt romlott meg a szerelmesek között a kapcsolat. 

Madonna remekül érezte magát

Madonna remekül érezte magát

„Madonna hónapok óta alig látta Josht, mert a napirendje annyira zsúfolt volt. A dolgok egyszerűen tönkrementek” – mondta egy bennfentes a The Sunnak. „Tényleg nincs harag közöttük – még mindig szeretik egymást. Jelenleg nem érzik megvalósíthatónak a kapcsolatukat, és lehűtötték a szenvedélyt, de barátok maradnak.”

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images