Madonna együtt pózólt 93 éves szülinapos apjával – hihetetlenül hasonlítanak egymásra!

2024. június 03.
Madonna édesapja 93 éves lett, ennek alkalmából az énekesnő több régi képet is megosztott róla.
Madonna apja

A 65 éves popikon június 2-án, vasárnap egy szívmelengető bejegyzést osztott meg az Instagram-oldalán születésnapos édesapja tiszteletére: Silvio Anthony „Tony” Ciccone most töltötte be a 93. életévét. A bejegyzésben Madonna több megható képet is mutatott édesapjáról, a válogatás mellé pedig a következőt írta: 

„Gratulálok, hogy humorral és ép ésszel lovagoltad meg az élet hullámvasútját. Köszönöm, hogy megosztottad velem a mantrádat, ami így szól: »Addig megyek, amíg le nem esnek a kerekek«. Semmi sem állíthat meg minket! Nagyon szeretlek!”

A Madonna által posztolt galéria első két képén az énekesnő és az apja látható, ahogy megölelik egymást. A további képek között szerepel egy közös apa-lánya pillanat a színpadon Madonna karrierjének korai szakaszából, egy régi családi portré (amelyen Madonna néhai édesanyja, Madonna Louise is látható), valamint egy régi, fiatalkori fotó magáról Silvióról.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

 

Ezt a legutolsó fotót látva a rajongóknak szinte elakadt a szavuk. A fiatalkori Silvio ugyanis megszólalásig hasonlít Madonnára!

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Madonna az utóbbi időben sok időt tölt a családjával – köszönhetően a többi között annak, hogy kibékült végre idősebbik fiával, Roccóval. 

Madonna és legidősebb fia, Rocco Ritchie hosszú évekig nem is beszéltek egymással. A fiú egy időre a social oldalakról is törölte magát, és apjához, Guy Ritchie-hez költözött, aki 2015-ben újranősült. 2022-ben azonban mintha megtört volna a jég anya és fia között, hálaadáskor pedig a popkirálynő családi fotót osztott meg az Instagramon, amelyen mind a hat gyerekével együtt pózolt.

Fotó: Getty Images