Lily Collins karakterének ruháit látva az embernek kedve támadt a pöttyös ruhákhoz

2024. augusztus 27.
Lily Collins megmutatta az Instagram-oldalán, hogy mire számíthatunk az Emily Párizsban 4. évadának következő részeiben, és a videót meg a képeket látva, nemcsak a sorozathoz jön meg az ember kedve, hanem a pöttyös ruhák viseléséhez is.
Lily Collins Emily Cooperje divatba hozza a pöttyös ruhákat

Lily Collins azzal kedveskedett a rajongóknak, hogy megosztotta az Emily Párizsban 4. évadának plakátját. A helyszín, ahogy azt már tudhattuk, Róma, és Collins, aki Emily Coopert alakítja, egy meseszép, tűzpiros ruhát visel, egy pár kesztyűvel és egy színben hozzáillő magas sarkúval. A ruha szoknyája több rétegből áll, és ettől Emily úgy fest, mintha maga is egy szál vörös rózsa lenne.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lily Collins (@lilyjcollins) által megosztott bejegyzés

Ám ez még nem minden! Lily Collins megosztott egy videót és egy csomó képet is a sorozat következő részeiből, amik szeptember 12-től lesznek elérhetőek a Netflixen. Aki nemcsak a története miatt nézi az Emily Párizsbant, hanem érdekli a divat is, az biztosan kiszúrta, hogy Emily rengeteg pöttyös ruhát fog viselni. A két legszebb darab a buggyos ujjú kék felső fehér pöttyökkel, és a fekete ruha, amit színes pöttyök díszítenek. Ezeket a darabokat elnézve nem csoda, ha az embernek ősszel megjön a kedve a pöttyös ruhák viseléséhez!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lily Collins (@lilyjcollins) által megosztott bejegyzés

Ami még versenyre kellhet a pöttyökkel, azok a kockák. Lily Collins galériájából és videójából is kitűnik, hogy karaktere rajong ezért a mintáért, és nemcsak a klasszikus fekete-fehér kombinációt vonultatja fel, hanem olyan merészebb változatokat is, mint barna-rózsaszín.

A sorozatra való hangolódás és egy kis ihletért az őszi gardróbod felfrissítéséhez érdemes végignézni Lily Collins galériáját és videóját!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lily Collins (@lilyjcollins) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instagram, Fotó: Imdb