Lily Collins zseniálisan ötvözi a klasszikus eleganciát a modern stílussal

2024. április 04.
Már javában zajlik az Emily Párizsban következő évadának forgatása, ahol Lily Collins vélhetően újra elkápráztat minket a merészebbnél merészebb ruhakölteményeivel. A színésznő azonban nemcsak a sorozatban, hanem a való életben is szereti a merészebb ruhadarabokat.
Ezek voltak Lily Collins legjobb szettjei

A tavalyi évben derült ki, hogy Darren Star Netflixen futó romantikus vígjátéksorozata, a nagy sikernek örvendő Emily Párizsban vissza fog térni a képernyőre. A sorozat 3. évadában egy sor váratlan eseménynek lehettünk szemtanúi, amiből már sejteni lehetett, hogy nem hagyják folytatás nélkül a rajongókat. A legutóbbi évad 2022 december végén jelent meg, amit egyfajta „korai karácsonyként” is emlegethettünk. Ha az időzítés nem csal, akkor a következő évad valószínűleg 2024 végén fog megjelenni. 

A negyedik évad forgatása már javában zajlik, az idei évadban pedig nemcsak váratlan fordulatokkal, de még egy meglepetésvendéggel is tarkították a sorozatot. A következő évadban ugyanis a francia first lady is szerepelni fog majd. Ez persze nem véletlen, hiszen Brigitte Macron rajong a sorozatért. Az Emily Párizsban főszereplője, Lily Collins arra a kérdésre, hogy találkozott-e már Emmanuel Macronnal, Lily azt felelte, hogy még nem, de a felesége rajong a Netflix-slágerért. 

„Találkoztam a kedves feleségével. Valójában nagyon nagy rajongója a műsornak” – mesélte a színésznő, majd azt is hozzátette, hogy az idei évadban Emily élete váratlan fordulatokat vesz majd, azonban ennek ellenére a szíve hű marad Párizshoz. 

Az évadok nemcsak váratlan fordulatokkal, hanem merészebbnél merészebb színösszeállításokkal is tele vannak. A sorozatot sokan támadták a franciák egysíkú, sztereotípiákra egyszerűsítő bemutatása miatt, az viszont biztos, hogy a benne szereplő ruhák és szépségtippek hűen tükrözik a franciák kifinomultságát és stílusérzékét. Lily Collins a forgatások alatt extrémebbnél extrémebb kombinációkkal játszotta a szerepét, azonban vagánysága a való életben is visszaköszön. Éppen ezért most elhoztuk a kedvenceinket. 

1. Lily Collins tűzpiros Valentino ruhája 

Lily Collins tűzpiros Valentino ruhája 

Lily Collins tűzpiros Valentino ruhája

Ahogyan azt már a sorozatban is észrevehettük, Lilynek remekül állnak a tűzpiros ruhák, rúzsok és kiegészítők. Lily Collins az Okja New York-i premierjén egy piros Valentino ruhát viselt, amelyet rendkívül alapos és szépen kidolgozott részletek kísértek. A színésznő az eseményen Harry Winston gyémántokat viselt, köztük a 4,44 karátos Pirouette gyémánt fülbevalót.

2. Lily Collins Zuhair Murad ruhában 

Lily Collins Zuhair Murad ruhában

Lily Collins Zuhair Murad ruhában

Lily Collins a 2017-es Golden Globe-díjátadó vörös szőnyegén nem okozott csalódást, ugyanis egy Zuhair Murad ruhában kápráztatta el a közönséget. Egy rózsaszín hímzésekkel ellátott maxiruhát viselt, élénkvörös rúzzsal és konttyal. 

3. Lily Collins letisztult fekete maxiruhája 

Lily Collins letisztult fekete maxi ruhája

Lily Collins letisztult fekete maxiruhája

Ugyan a színésznőt legtöbbször színes és rengeteg mintával díszített ruhákban láthatjuk, kétség sem fér hozzá, hogy a letisztultabb darabokban is remekül fest.  A Costume Designers Guild Awardson például egy sima, földig érő ruhát viselt mély dekoltázzsal. A ruha hátát pedig egy nagy fehér masni díszítette.

4. Lily Collins Saint Laurent ruhája 

Lily Collins Saint Laurent ruhája 

Lily Collins Saint Laurent ruhája

Az Emily Párizsban harmadik évadának világpremierjén egy krémszínű – inkább barnás – Saint Laurent ruhát viselt. Az elegáns ruhát háromszög alakú kivágásokkal tarkították. Lily Collins mindezt arany karperecekkel és gyűrűkkel díszítette. 

5. Lily Collins Ralph Lauren ruhája

Lily Collins Ralph Lauren ruhája

Lily Collins Ralph Lauren ruhája

Lily Collinst 2021-ben kapták lencsevégre, miközben egy fekete-fehér Ralph Lauren ruhát viselt. A ruhát egy öltönyszerű felsőrész díszítette, aminek köszönhetően a ruha egyszerre tükrözte a klasszikus eleganciát és a modern vonalakat. 

Forrás: Business Insider Fotó: Getty Images