Minden, amit az Emily Párizsban 4. évadjáról eddig tudni lehet

2023. május 09.
Az Emily Párizsban harmadik évada egy óriási cliffhangerrel zárult, ami azt jelenti, hogy a 4. évadban remélhetőleg még több izgalmas fordulat fog ránk várni.
emily-parizsban

Ha te is nagy rajongója vagy Darren Star Netflixen futó romantikus vígjátéksorozatának, biztosan majd’ kiugrottál a bőrödből, mikor kiderült, hogy az Emily Párizsban egy negyedik évaddal is vissza fog térni a képernyőre.

A sorozat 3. évadában egy sor váratlan eseménynek lehettünk a szemtanúi – gondolunk itt például az utolsó rész cliffhangerére, amikor is Camille az eljegyzési partijukon dobta Gabrielt, és mindenki előtt kijelentette, hogy a pasija valójában Emilybe szerelmes. Ezek után Alfie sem maradt tétlen, szakított Emilyvel, és hamarosan az is kiderült, miért is akart valójában Camille és Gabriel összeházasodni: a lány a volt vőlegénye gyerekével terhes… Egy szó mint száz, rengeteg nyitottan hagyott kérdésre kellene a következő évadban választ kapnunk.

Na, de mit lehet tudni az Emily Párizsban készülő 4. évadjáról?

Mikor jön ki az Emily Párizsban 4. évada?

Az Emily Párizsban harmadik évada 2022 december végén jelent meg, korai karácsonyi ajándékként, a sorozattól már megszokott menetrend szerint. Ha az időzítés most is hasonló lesz, akkor a következő évad valószínűleg 2023 végén fog megjelenni.

Elkezdődött már az új évad forgatása?

Egyelőre egyik szereplő sem posztolt arról a közösségi oldalára, hogy elkezdődött volna a forgatás. Érdemes tehát résen lenni, és figyelni, mikor kezdenek a színészek bejelentkezni Párizsból.  

Kik fognak visszatérni a 4. évadban?

Mivel elég sok a befejezetlen történetszál, remélhetőleg a teljes szereplőgárda vissza fog térni. A főszereplők: Lily Collins mint Emily, Ashley Park mint Mindy, Lucas Bravo mint Gabriel, Camille Razat mint Camille, Philippine Leroy-Beaulieu mint Sylvie, Samuel Arnold mint Julien és Bruno Gouery mint Luc. A Kate Walsh által alakított Madeline (Emily egykori főnöke) valószínűleg nem fog visszatérni, hiszen a 3. évad végén hazautazott Chicagóba.

Alfie is feltűnik majd a 4. évadban?

Az Alfie-t alakító színész, Lucien Laviscount azt mondta a Vanity Fairnek a 2023. márciusi Oscar-partin, hogy egyáltalán nem biztos benne, hogy vissza fogják-e hívni az új évadra. Mint mondta, erről a sorozat készítőjét, Darren Start kellene megkérdezni. „Nagyszerű lenne visszatérni. Nagyon-nagyon hihetetlen két évadot töltöttem ebben a sorozatban. Nagyon különleges volt” – nyilatkozta a színész a 3. évad premierjén.

Emily és Gabriel végre egymásra találnak?

Nos, erre a kérdésre ma még biztosan nem lehet válaszolni. A 3. évad alapján Gabrielnek fel kell készülnie az apaság kihívásaira, és viselnie kell a botrányosan lefújt eljegyzése következményeit. Mindeközben Emily mindennapjait valószínűleg a munkája és egy eltűnt munkatársa – Julien – fogja kitölteni.

Miről fog szólni a 4. évad?

A sorozat alkotója, Darren Star úgy nyilatkozott, hogy a 4. évad a „bonyolult kapcsolatok közötti navigálásról” fog szólni. És bár ez elég sejtelmesen hangzik, biztosak lehetünk benne, hogy Emilyben most sem fogunk csalódni, és ezúttal is bőven szolgáltat majd izgalmas fordulatokat és persze egy kis szívfájdalmat a nézőknek.

Fotó: Imdb