Magyar ékszerkészítők, akik megállnák a helyüket külföldön

2024. szeptember 01.
Az ékszerek lehetővé teszik számunkra, hogy kifejezzük a személyiségüket, stílusukat és egyéniségüket. Legyen az egy statement nyaklánc, egy pár elegáns fülbevaló, egy feltűnő gyűrű vagy egy lenyűgöző karkötő, minden egyes darab mesél rólunk egy picit.

Egy tanulmány kimutatta, hogy az ékszerek, köztük legfőképpen a fülbevalók viselése növelheti az önbizalmat és javíthatja a hangulatunk. Az ékszerek viselése emeli az általános önértékelésünket és pozitív attitűdünket. Az ékszerek tehát az öngondoskodás jelei.  

Ha az élet citromot ad… vegyél Pezit

A Pezi ékszermárka 2020-ban született. Petra az alapító és tervező, aki a fenntarthatóság jegyében minden egyes darabot maga készít el kis óbudai műhelyében, más helyi vállalkozások – például öntés és aranyozás – segítségével. 

Az inspirációt elsősorban a tengeri élet és a görög kultúra iránti szeretetéből meríti. Ezüst és aranyozott sárgaréz ékszerei rusztikus felületeket és természetes formákat mutatnak, amelyeket különböző drágakövek/féldrágakövek díszítenek és tesznek még izgalmasabbá, különösen az opál, édesvízi gyöngyök és más ásványok társaságában. 

Az ékszerek olyan nők számára készülnek, akik szeretik a természet és az ősi kultúrák jegyeit bevinni a modern kor mindennapjaiba.

A tenger, nap és homok – az örök nyár

Az örök nyár gondolatát szeretné sugározni egész évben a magyar márka ékszereivel. A LaBelled Jewellery kollekciókat is a természet ihlette. A márka 2021 nyarán született Budapesten, azzal a küldetéssel, hogy segítse a nőket az önkifejezésben. A varázslatos darabok tulajdonosa és megalkotója, Barbara, kétgyermekes anyuka, akkor kezdte el vállalkozását, amikor nagyobbik fia 2 éves volt, a kicsi pedig mindössze 3 hónapja született. 

 

Ékszerek elérhető áron

Dóra utazásai során mindig csodálta az helyi ékszerfelhozatalt, egy idő után pedig hagyománnyá vált, hogy minden egyes út után egy-egy darabbal gazdagabb lett. Ekkor fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy szeretné ezeket a különleges darabokat a magyar piacra is bevezetni. Márkája, a Date Jewelry megálmodásakor a fő szempont az volt, hogy olyan minőségi, időtálló és mégis megfizethető árú ékszereket kínáljon, amelyek folyamatosan lépést tartanak a mai trendekkel.

Játékos, könnyed és egyedi

A Juicy Jewels egy minden trendet kielégítő márka, ahol a nagy választékon kívül egyedi tervezésű ékszert is tudsz készíttetni magadnak. A márka rozsdamentes acéllal dolgozik, de mellette találsz kagyló-, ásvány- és gyöngyalapú ékszert is.