Julia Roberts 56 évesen is ellenállhatatlanul ragyog a képernyőn

2024. június 05.
Julia Roberts 56 évesen is elbűvölő, most éppen egy ékszermárka reklámjában tündököl.
Julia Roberts ékszer

Julia Roberts a mai napig ellenállhatatlan. Az 56 éves színésznő a Chopard svájci luxus óra- és ékszermárka globális nagykövete, ennek kapcsán jelentek meg róla új fotók és videók

A Micsoda nő sztárja, Julia Roberts pedig a mai napig ugyanolyan ragyogó és ellenállhatatlan, mint karrierje elején. A hangulatos képeken és videókon Julia Roberts a forgatás díszletei között látható. A felvételeken gyémánt ékszerek és órák között válogat, többször is felvillantva védjegyévé vált széles mosolyát. 

A reklámokban Julia Roberts visszafogott, egyszínű, elegáns ruhákban szerepel, hogy a csillogó ékszerek és órák megfelelően ragyoghassanak a reflektorfényben. 

Julia Roberts 28 karátos gyémánt ékszerekkel mosolyog (Fotó: Chopard/Instagram)

Julia Roberts 28 karátos gyémánt ékszerekkel mosolyog (Fotó: Chopard/Instagram)

Az Oscar-díjas Julia Roberts három gyermeke születése óta nagyjából visszavonult a reflektorfényből, hogy a családjára koncentráljon. Julia Roberts és második férje, Danny Moder operatőr 2002-ben házasodtak össze. 2000-ben találkoztak egymással először A mexikói című film forgatásán. Az ügy pikantériáját az adja, hogy Moder akkoriban még házas volt.

Az esküvőt követően 2004-ben születtek meg Julia Roberts ikergyermekei, Phinnaeus „Finn” Walter és Hazel Patricia, őket követte Henry Daniel 2007-ben. 

Bár családja növekedése miatt Julia Roberts elsősorban a magánéletére koncentrált, nemrég újra feltűnt a Távol a világtól című film egyik szerepében, melynek producerei Barack és Michelle Obama voltak. 

Ugyanakkor a folyamatos divat és reklámfelkérések azt mutatják, hogy Julia Roberts népszerűsége továbbra is töretlen, és az emberek még mindig kíváncsiak a ragyogó mosolyú színésznőre.

Forrás: dailymail.co.uk       Fotó: Getty Images