Gyönyörű menyasszony volt Cserpes Laura – mutatjuk a ruháját!

2024. szeptember 07.
Cserpes Laura és szerelme több mint két éve alkot egy párt, augusztus végén pedig az esküvőre is sor került. A toszkán hangulatot idéző, harmonikus esküvő a legszűkebb családi-baráti körben került megrendezésre a családi birtokukon. Az énekesnő, zeneszerző exkluzív interjút adott a Secret Stories-nak az általa viselt Daalarna menyasszonyi ruháról és mesés balatoni esküvőjéről.
Cserpes Laura Daalarna menyasszonyi ruhája

Hogyan találtad meg az álomruhádat a Daalarna szalonban?

Cserpes Laura: Olyan típus vagyok, aki nem hoz azonnal döntést – főleg egy ilyen fontos dologban nem. A menyasszonyi ruhával kapcsolatban pedig tényleg a lehető legjobb döntést akartam hozni, mert ez lesz az a ruha, amit a gyerekeinknek fogunk mutogatni a képeken és videókon. Úgyhogy az első ruhapróba után hagytam pár napot, amíg kikristályosodtak bennem a dolgok, és utána már pontosan tudtam, mit szeretnék. Végül egy teljesen egyedi tervezésű Daalarna esküvői ruhám lett.

Cserpes Laura Daalarna menyasszonyi ruhája

Cserpes Laura Daalarna menyasszonyi ruhája

Milyen különlegessége volt az esküvői ruhádnak?

Cserpes Laura: A menyasszonyi ruhámnak ejtett válla volt, levehető pánttal. Ezért amikor az esküvő adott pontján táncra perdültem, levettem a pántot, és teljesen más hangulata lett az egész ruhámnak! Úgyhogy így tulajdonképpen két csodálatos egyedi tervezésű esküvői ruhám volt, amikben igazi hercegnőnek érezhettem magam!

Cserpes Laura bámutaosan festett Daalarna menyasszonyi ruhájában

Cserpes Laura bámutaosan festett Daalarna menyasszonyi ruhájában

Milyen volt a Daalarna által tervezett menyecskeruhád?

Cserpes Laura: Amit biztosan tudtam a menyecskeruhámmal kapcsolatban, az volt, hogy ejtett válla legyen, mert ebbe a fazonba teljesen beleszerettem az esküvői ruha kiválasztása alatt! Ezért a menyecskeruhám is egy egyedi tervezésű, ejtett vállú, Daalarna darab volt, csakúgy, mint az esküvői ruhám.

Nem is ruhának, sokkal inkább igazi alkotásnak mondanám. Olyan, amit a nagy hollywoodi színésznők is bátran felvehetnének a vörös szőnyegre! Egyedül a ruha hosszával kapcsolatban volt egy kis vacillálás, mert ez nem egy mini, hanem egy kicsit hosszabb verziójú, boka fölé érő darab, de az utolsó pillanatban hallgattam a megérzéseimre, és ezt választottam. Nem bántam meg, mert tényleg úgy éreztem benne magam, mintha egy hollywoodi filmben szerepeltem volna! Mindenki, aki ott volt, csodálattal nézte, hogy mennyire gyönyörűek a ruháim, amik tényleg olyanok lettek, amilyennek megálmodtam őket.


A teljes interjú Cserpes Laurával a Secret Stories-on olvasható!

Forrás: Secret Stories