Palvin Barbi mesésen nézett ki a Michael Kors bemutatóján

2024. szeptember 12.
Palvin Barbi a Michael Kors bemutatójára egy különleges összeállításban érkezett. Vagány és elegáns összhatást nyújtott a mélyen dekoltált, cipzáras kivágás és a klasszikus fazonú, szűk, szürke szoknya.
Palvin Barbi Michael Kors

Palvin Barbi lenyűgözte a közönséget a Michael Kors Ready-to-Wear tavaszi 2025-ös bemutatóján, mely a New York-i Divathéten zajlott. A gyönyörű modell számára ezúttal egy ősziesebb, sötétebb színpalettáról választották ki az árnyalatokat, magas derekú, szürke szoknyában és mély dekoltázsú fekete felsőben lépett a közönség elé. A cipzáras V-kivágás egyszerre keltett szexi és elegáns hatást, míg a szoknya fazonja, színe és hossza a visszafogott, klasszikus nőiességet erősítette. Palvin Barbi szettjét egy pár fekete, hegyes orrú bőrcipő tette teljessé.

Michael Kors 2025-ös, tavaszi kollekcióját bemutató esemény megrendezésére a The Shedben került sor, a sokak által várt bemutatón pedig több szupersztár is tiszteletét tette, felbukkant a nézők soraiban többek között Olivia Wild, Lindsay Lohan és Mary J. Blige is.

A tervező legújabb kollekciójának különlegessége egyébként, hogy az olasz kézművesség előtt tiszteleg, amellyel szoros kapcsolatot ápol. A bemutatón a különleges textúrák domináltak: kézzel készített organzavirágok, apró bőrpailletták és tollas hatású anyagok jelentek meg a ruhákon. A kollekcióban a laza, mindennapi viseletre is alkalmas darabok is szép számmal felbukkantak, például magas derekú szoknyák és elegáns felsők, amelyek az amerikai könnyedséget és az olasz mesterek tudását ötvözték. Kors különösen nagy hangsúlyt fektetett a kézimunkára, ami a ruhák eleganciáját és egyediségét hangsúlyozta ki.

Palvin Barbi ruhája nagy sikert aratott a bemutatón

Palvin Barbi ruhája nagy sikert aratott a bemutatón

Fotók: GettyImages