Palvin Barbi ebben a gyönyörű bikiniben mutatta meg kisportolt alakját

2024. július 11.
Palvin Barbi ismét egy szexi fotósorozattal kápráztatta el követőit, ugyanis a magyar modell ezúttal egy Paula Hermanny bikiniben pózolt a kamera előtt.
Palvin Barbi ebben a gyönyörű bikiniben mutatta meg kisportolt alakját

Kétség sem fér hozzá, hogy a magyar topmodell, Palvin Barbi mindig tud újat mutatni nemcsak követőinek, hanem a divatházaknak is. Úgy tartják, hogy a magyar lányok a legszebbek, éppen ezért nem csoda, hogy Barbi gyakran szerepel a legnagyobb márkák kifutóin és kampányaiban. 

Palvin Barbit nemrég a Cavalli divatház új kapszulakollekciójának reklámarcaként láthattuk viszont, a fotózás keretein belül pedig szebbnél szebb ruhakölteményeket viselt. Barbi ekkor a a nívós haute couture márka #RayofGold névre keresztelt mintás ruháját öltötte magára a kampányban. A ruhát már-már mesés környezetben, a tengerparton fotózták. 

A modell hétről hétre, szebbnél szebb összeállításokban pózol, így nem meglepő, hogy néhány órával ezelőtt ismét közzétett egy szexi fotósorozatot. Barbi ezúttal Paula Hermanny – a Vix márka megálmodójában – ruhájában és a hozzá társuló bikinijében állt kamera elé. 

A fekete maxiruha oldalt felsliccelt, középen pedig kivágott volt, amely remekül hangsúlyozta Palvin Barbi csodás alakját. A ruha felső része pedig egy bikinifelső hatását kelti. A dzsungel hatású fotósorozatban egy gyönyörű bikini is előkerült, amelyet arany pántok díszítettek. 

Készen állok egy napsütötte nyári kiruccanásra

– írta a modell bejegyzésében. 

Palvin Barbi egyébként néhány héttel ezelőtt Párizsban vonult végig a Vogue World nevű eseményen. A divatbemutatón rengeteg híresség megmutatta magát, és a magyar modell pedig egy szexi tengerész szettben kápráztatta el a közönséget. 

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images