Palvin Barbi és férje Párizs utcáin romantikáztak – a pár össze is öltözött!

2024. június 24.
Palvin Barbi vasárnap este a Vogue World párizsi bulijára volt hivatalos, ahova férjével, Dylan Sprouse-zal érkezett.
Palvin Barbi férje Dylan Sprouse

A 31 éves amerikai színész büszkén támogatta a 30 éves modellt, amikor Palvin Barbi tegnap délután a Vogue World című esemény kifutóján sétált végig. Ugyanezen a nap estéjén a szerelmespár kézen fogva érkezett meg az afterparti helyszínére. 

Dylan Sprouse hosszú barna fürjeivel rendkívül sármos volt, miközben egy fekete öltönyt viselt fehér, kivágott inggel. Palvin Barbi is hasonló megjelenést választott az estére: a modell egy ugyancsak fekete zakót és fekete nadrágot viselt, annyi különbséggel, hogy ő elhagyta a fehér inget. Palvin Barbi melltartó és ing nélkül vonult be a partira, élénk vörös rúzzsal a száján.

Palvin Barbi és férje Párizs utcáin romantikáztak

Palvin Barbi és férje Párizs utcáin romantikáztak

A Vogue World nevű eseményt a divat fesztiváljának is nevezik, melyet idén Párizsban, a híres Place Vendôme téren rendeztek meg. A divatbemutatón rengeteg híresség megmutatta magát, és Palvin Barbi is végigvonult a kifutón egy szexi tengerész szettben. A közönség soraiban természetesen férje, Dylan Sprouse is ott ült, és az Instagram-oldalán közvetítette felesége fellépését.

Palvin Barbi vonulását a férje is végignézte

Palvin Barbi vonulását a férje is végignézte

Ahogy arról mi is beszámoltunk, hat éve már, hogy Palvin Barbi és férje, Dylan Sprouse egy párt alkotnak. A világhírű magyar modell nemrég az Instagramon is megemlékezett az évfordulójukról.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse 2018 nyarán randevúztak először, és 2022 szeptemberében jegyezték el egymást. A nagy hírt azonban majd’ egy éven át titokban tartották a nyilvánosság elől.  

A pár próbálja a párkapcsolatát a reflektorfénytől távol tartani, de nem félnek együtt pózolni a vörös szőnyegeken, vagy néhanapján megosztani néhány intim pillanatot a közösségi oldalukon. „Nagyon szerelmes vagyok” – osztotta meg érzelmeit Palvin Barbi 2018-ban. „Úgy érzem, megtaláltam a tökéletes pasit.”

Fotó: Getty Images