Lezser elegancia: nadrágok irodai munkához

2024. szeptember 15.
Bár a szeptemberi munkakezdés nem könnyű, őszi szettjeink sok színt vihetnek a mindennapokba. Egy jól megválasztott elegáns nadrágnak nagy hasznát vesszük.
Három modell elegáns nadrágban

Lassan lejár a nyári szabadságok ideje, egyre többen térünk vissza az irodába. Sokak életében az ősz beköszönte és a munkahelyre való visszatérés a gardróbszekrény előtt töltött tanácstalan pillanatokat is visszahozzák, amikor az idővel versenyt futva azon tanakodnak: Ma mit vegyek fel? Aki reggelente nem szeretne túl sok időt a tanácstalankodásra szánni, elegáns kapszulagardróbot „épít” magának, vagyis olyan alapdarabokkal erősíti ruhatárát, amelyek megannyi más ruhadarabbal és kiegészítővel is jól kombinálhatók.

Az irodában az egyik leghálásabb – legkényelmesebb, legpraktikusabb és legsikkesebb – alapdarab az elegáns nadrág, ami lehet alacsony vagy magas derekú, bő vagy kevésbé bő, szürke, fekete, színes, hímzett, a lényeg, hogy a nadrág variálható legyen a ruhásszekrény többi irodaszettjével, ingekkel, pólókkal, blézerekkel, loaferekkel, magas sarkúval, sneakerrel… Mutatjuk!

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

Modell elegáns nadrágban
7 fotó megtekintése

Elegáns nadrágok a kínálatban

Max Mara elegáns nadrág
COS elegáns nadrág
Massimo Dutti elegáns nadrág
Dries Van Noten elegáns nadrág
Tom Ford elegáns nadrág
H&M elegáns nadrág
Wolf & Badger elegáns nadrág
Gucci elegáns nadrág
Christopher Esber elegáns nadrág
Burberry elegáns nadrág
Armani elegáns nadrág
Reserved bőszárú nadrág
Answear Lab elegáns nadrág
GAP elegáns nadrág
Ganni elegáns nadrág

Forrás: Vogue Fotók: Getty Images