Kendall Jenner tényleg nadrág nélkül divatbemutatózott?

2023. szeptember 26.
Kendall Jenner a milánói divathéten tekintette meg a Gucci új kollekcióját, a netezők pedig nem tudják eldönteni, vajon viselt-e nadrágot a kabátruhája alatt.
Kendall Jenner lett a L'Oréal Paris globális nagykövete

Kendall Jenner ellátogatott a milánói divathétre, hogy megnézze a Gucci új kollekcióját, és most mindenki két dologról beszél: hogy a modell végre nyilvánosan is vállalja kapcsolatát a rapper Bud Bunnyval és hogy volt-e rajta nadrág a bemutatón. 

Bad Bunny jelenléte az egyszerűbb eset. A párt már 2023 februárjában kiszúrták együtt, de eddig még nem mutatkoztak igazán nyilvánosan – bár múlt héten sikerült lekapni őket New Yorkban, most a Milan Fashion Week első sorában is büszkén pózoltak a szerelmesek. De vajon volt-e Kendall Jenneren nadrág? 

A 27 éves modell egy elképesztően rövid, bézs kabátruhában látogatott el a show-ra, ami látni engedte hosszú, formás lábait. A csinos darab nemcsak a nadrágviselés kapcsán vet fel kérdéseket, de a bugyit illetően sem egyértelmű – azt is simán el tudjuk képzelni, hogy a vagány Kendall Jenner alul semmiben érkezett az olasz divatfővárosba.

Alább mutatjuk is a forró képeket:

Azt persze tudjuk, hogy Jenner nem riad vissza a merész, sokat mutató daraboktól, és el kell ismernünk, hogy – mint általában – most is kifogástalanul nézett ki, párja mellett feszítve.

Forrás: People Fotó: Getty Images